Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Pleje guide til sølvsmykker

Sølvsmykker kan godt tåle at blive brugt til daglig, men de slides og ridses hurtigere end guldsmykker, så du skal derfor skåne dine sølvsmykker mere end dine guldsmykker. Så tag dine sølvsmykker af, når du går i bad, dyrker motion, laver havearbejde og om natten, når du sover. Sølv vil med tiden oxidere og få en mørk, næsten sort overflade. Dette sker helt naturligt, når sølvet er i berøring med kroppens syre og sved.

Rensning

Til dagligt kan du rense dine sølvsmykker i et varmt vandbad med lidt opvaskemiddel i.  Den mørke oxiderede overflade, der kommer med tiden, kan fjernes ved at dyppe smykket i en sølvdyp, herefter skylles grundigt og smykket kan efterpudses med en imprægneret pudseklud.  Vær opmærksom på at sølvsmykker, der oprindeligt er oxideret (mørke i overfladen) kan miste denne overflade, når de puttes i sølvdyp.

 

Slitage

Sølvsmykker der bruges ofte, vil blive ridset. Din guldsmed kan med en pudsning får dem, til at blive som nye igen. Køber du sølvsmykker, der er rhodinerede, vil de være næsten 100 % beskyttet mod misfarvninger og vil være mere modstandsdygtige overfor ridser.

Opbevaring

Sølvsmykker bør opbevares mørkt, beskyttet mod lys og luft, så de undergår misfarvningen. Så put dem i en lukket stofpose og læg dem ned i et flot smykkeskrin.

20200607 190639 scaled 1
Guldbech logo hvid

Populært lige nu

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.