Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Joanli Nor

Mest populære Joanli Nor

Viser 1–96 af 1098 resultater

Joanli Nor
Joanli Nor er smykker til den moderigtige kvinde. Vi hos Guldbech er stolte over at være forhandler af Joanli Nor, vi har et stort udvalg af smykker fra det feminine brand. Kom og besøg os i vores butik i Horsens og bliv vejledt i universet af de smukke smykker. Smykkerne giver plads til, at kan udtrykke din personlighed, og stråle i dig selv. Smykkerne er lavet af materialer, som du fortjener, stene er syntetiske zirkonia og er håndsat i ægte sterlingsølv. Flere af smykkerne er brillant-slebne Swaroski zirkonia, Joanli Nor kan med andre ord på dig til at føle som en prinsesse.

Den perfekte gave
Mangler du en gave til din kæreste, veninde, mor eller kone? Så har vi et stort udvalg af smykker fra Joanli Nor. Smykkerne er til en elegant og feminine kvinde, der elsker smykker, der glimter og skinner. Smykkerne kan bruges til at dress up eller til at være casual, smykkerne fungerer med et par jeans, en sweater eller en festkjole. Smykkerne vil kunne bruges til alt, og er derfor perfekte som gave, hvis man skal finde et smykke til kvinden der har alt. Vi står klar til at rådgive dig i butikken, når du skal udvælge det helt rigtige smykke.

Joanli nor smykker til en hver smag
Kan du godt lide smykker der glimter og skinner, så er smykkerne fra Joanli Nor helt sikkert noget for dig. Smykkerne er med zirkonia sten med forskellige farver og helt enkelte. Du får et smykke med et eksklusivt udtryk til en rimelig pris. Alle smykkerne er fremstillet i sølv, og kan fås i oxyderet, forgyldt og rosa forgyldt. Udvalget er stort og vi kan ikke vente til du finder dit helt rigtige smykke hos Guldbech.dk. Er dumest til halskæder, ørering, ringe eller armbånd? Joanli Nor har det hele og der er helt sikkert et smykke til dig.

Smykker der taler for sig selv
Joanli Nors smykker kan bruges til enhver begivenhed. Hvis du vil pifte op dit hverdagstøj, er smykkerne fra Joanli nor helt perfekte. Du kan tage casual tøj på og tilføje en af de smukke halskæder, og det vil gøre dit casual tøj mere fint. Smykkerne kan også tale for sig selv ved at tage et helt simpelt outfit på. Tilføje nogle af Joanli Nors smykker og smykkerne er helt sikkert noget alle i selskabet vil lægge mærke til.

Guldbech logo hvid

Populært lige nu

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.