Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Indgravering

Af smykker, medaljer, pokaler og meget mere

Ordet gravering stammer fra ”at indridse”. Når man graverer, graver man derfor ned i materialet, således der fremkommer et billede, eller en tekst. Alt efter hvilken graveringstype man har benyttet, vil billedet eller teksten fremstå på forskellig vis.

Har du et emne, du gerne vil have en tekst graveret i, enten til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller til dit livs kærlighed, så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbech laver vi professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan lave graveringer i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, id- skilte, vinglas, HC Andersen julehjerter til medaljer og pokaler. I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. Vi udfører både maskingravering og til de sværeste ting benytter vi håndgravering.

Hvad kan vi gravere?

Vil du gerne have en tekst indgraveret til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller en årsdag, så kan vi hjælpe dig. Vi laver professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan gravere i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, glas, julepynt, smykker og ure til medaljer og pokaler.

Hvordan gør vi?

I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. I vores butik udfører vi digitale graveringer. Via denne computerstyret indgravering minimerer vi fejl og sikre en højere detaljegrad.

Gør dit smykke unikt

Indgravering af smykker

Ved Guldbech tror vi på, at ethvert smykke skal bærer sin egen historie, og med vores professionelle indgraverings service, kan du tilføje et personligt touch til dine smykker. Vi kan gravere alt på næsten alting.

Uanset om det er vielsesringe, en halskæde, armbånd eller andet så tilbyder vi indgravering på en bred vifte af smykker. Vi stræber efter at forevige minder igennem vores indgravering. 

De mest populære graveringer

Har du også svært ved at vælge, hvad du gerne vil have indgraveret? Der findes uendelige muligheder og kun fantasien sætter grænser. Herunder får du nogle af vores kunders indgraverings favoritter.

Google billede 1

Et minde for livet

Mors dag íde

Ved Guldbech tror vi på, at ethvert smykke skal bærer sin egen historie, og med vores professionelle indgraverings service, kan du tilføje et personligt touch til dine smykker. Vi kan gravere alt på næsten alting.

Uanset om det er vielsesringe, en halskæde, armbånd eller andet så tilbyder vi indgravering på en bred vifte af smykker. Vi stræber efter at forevige minder igennem vores indgravering. 

Indgraveret minder for livet

Unikke dåbsgaver

Til barnedåb har vi rigtig mange artikler i butikken, der kan graveres i. Det kan være et lille fint smykkeskrin, eller et bordflag, hvorpå man kan gravere barnets navn og måske dåbs datoen. Eller det kan være et skrin med det første hårlok, den første tand eller noget helt andet. Vi kan lave graveringer i næsten alt. Ønsker du at givet noget helt specielt til dit livs kærlighed, laver vi også graveringer i ringe, vedhæng til halskæder, og armringe/armbånd. Det kan også lade sig gøre at få lavet en gravering i et ur elleren lighter. Har du selv en ide, så kom ind og få en snak med os.

Gravering af medaljer og pokaler

Ønsker du at give en mere personlig gave, som skal bevares som et minde i mange år fremover, er en gravering i gaven en rigtig god ide. Gaven bliver derved unik og personlig, og vil have en helt speciel betydning for modtageren. En gravering behøver ikke være stor og prangende, den kan også være lille og gemt lidt af vejen, så kun modtageren ved hvor den er, og hvilken betydning den har.

Vi har også et stort udvalg af diverse pokaler. Tag endelig kontakt til os for at se vores store udvalg af pokaler og medaljer.

Guides og styling

Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine smykker både til hverdag eller fest? Eller står du og mangler hjælp til at finde den perfekte gave? Så kan du nedenfor finde hele vores guide og styling univers. Her har vi udarbejdet og samlet alle vores guides om alt fra størrelsesguides til diverse forklaringer om materialer og smykketyper. Ydermere har vi udarbejdet et større styling univers, hvor vi har samlet en masse tips og tricks til, hvordan du kan style dine smykker

Smykker
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.