FRI FRAGT VED KØB OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
FRI FRAGT VED KØB AF OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
HURTIG LEVERING

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00

0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

gravering banner

Indgravering smykker, medaljer og pokaler

Ordet gravering stammer fra ”at indridse”. Når man graverer, graver man derfor ned i materialet, således der fremkommer et billede, eller en tekst. Alt efter hvilken graveringstype man har benyttet, vil billedet eller teksten fremstå på forskellig vis.

Har du et emne, du gerne vil have en tekst graveret i, enten til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller til dit livs kærlighed, så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbech laver vi professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan lave graveringer i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, id- skilte, vinglas, HC Andersen julehjerter til medaljer og pokaler. I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. Vi udfører både maskingravering og til de sværeste ting benytter vi håndgravering.

Hvad er gravering?
Ordet gravering stammer fra "at indridse". Når vi graverer dit emne, graverer vi ned i materialet, således dit billede, form eller personlige tekst fremkommer i materialer. Alt efter hvilken graveringstype du ønsker, vil billedet, formen eller teksten fremstå på forskellig vis
Hvad kan vi gravere?
Vil du gerne have en tekst indgraveret til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller en årsdag, så kan vi hjælpe dig. Vi laver professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan gravere i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, glas, julepynt, smykker og ure til medaljer og pokaler.
Hvordan gør vi?
I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. I vores butik udfører vi både gravering med maskine, men til de sværeste og mest detaljerede tekster og former laver vi graveringen i hånden.

Gravering af medaljer og pokaler

Er I en idrætsforening, en jagtklub, en hundeklub eller måske har I en årlig vejfest, hvor der skal kåres en vinder, den sødeste hund eller måske er det vejens flotteste have, der skal have en anderkendelse. Vi har i butikken et stort udvalg af pokaler og medaljer, hvor I kan få graveret, lige den tekst I ønsker. Har du selv et emne, for eksempel en vandrepokal, måske en skovl, eller andet, så laver vi også gerne graveringer i dette, lige efter dit ønske.

Vi kan lave graveringerne i forskellige størrelse og skrifttyper. Så kom ind og se, hvad vi kan lave for dig. Vi tager 100 kr. i startgebyr og derefter blot 15 kroner per tegn. Er du interesseret i gravering i en pokal eller medalje, så kontakt os på telefon eller mail.

Graveringer i smykker og gaver

Ønsker du at give en mere personlig gave, som skal bevares som et minde i mange år fremover, er en gravering i gaven en rigtig god ide. Gaven bliver derved unik og personlig, og vil have en helt speciel betydning for modtageren. En gravering behøver ikke være stor og prangende, den kan også være lille og gemt lidt af vejen, så kun modtageren ved hvor den er, og hvilken betydning den har.

Til barnedåb har vi rigtig mange artikler i butikken, der kan graveres i. Det kan være et lille fint smykkeskrin, eller et bordflag, hvorpå man kan gravere barnets navn og måske dåbs datoen. Eller det kan være et skrin med det første hårlok, den første tand eller noget helt andet. Vi kan lave graveringer i næsten alt. Ønsker du at givet noget helt specielt til dit livs kærlighed, laver vi også graveringer i ringe, vedhæng til halskæder, og armringe/armbånd. Det kan også lade sig gøre at få lavet en gravering i et ur elleren lighter. Har du selv en ide, så kom ind og få en snak med os.

Gravering koster 250 – 350 kr. alt efter antallet af tegn og produktet der skal graveres i.

Anmeldelser

“Vi har en skør ting på vejen, hvor vi bor. Den af naboerne, der sidst får klippet hæk, skal have vores vandrepokal. Guldbech var rigtig gode til at hjælpe”

“Vi skulle i håndboldklubben give et ur til årets frivillige træner. Guldbech lavede en rigtig flot indgravering på bagsiden. Vi kommer helt klart igen næste gang”

“Jeg var for sent ude. Jeg skulle bruge et kadaverskilt med navn til min kæreste. Guldbech klarede det på kun 2 dage. Næste gang er jeg ude i bedre tid”

Gudrun Hansen
Gravering af pokal

Niklas Pedersen

Gravering af ur

Mette Andreasen

Kadaverskilt

Har du spørgsmål TIL gravering?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 75 61 24 22

har du spørgsmål
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu