Handelsbetingelser

Generelle oplysninger for Guldbech.dk

Juridisk navn: Photo Team Horsens ApS
Jessensgade 4
8700 Horsens
CVR nr.: 27921949
Telefon: 75612422
Email: info@guldbech.dk

Bestilling

Når din bestilling hos Guldbech.dk er foretaget, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, med en ordrebekræftelse, hvorpå du kan se dit varekøb.

Dit køb er først gældende, når du har modtaget en mail for os med informationer om, at din vare er afsendt

Webshoppen er åben for bestillinger døgnet rundt.

Betaling og priser

Guldbech.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.  Der kan aldrig trækkes større beløb end du har accepteres i forbindelse med din bestilling. Alle beløb på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for fejl i de angivne priser og udsolgte/udgåede varer. Endvidere forbeholder vi os ret, til at ændre i priserne uden forudgående varsel.

Levering

Guldbech tilstræber at afsende lagervarer indenfor 1-3 hverdage, Ikke lagervarer sendes indenfor 3- 7 hverdage. Hvis varen er forsinket eller i restordre, vil du få besked herom på enten telefon eller rmail.
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne og Grønland, uden forudgående aftale.
Dine varer sendes med Postnord.

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Er reklamationen berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Guldbech vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Varen skal returneres i forsvarlig emballage sammen med en beskrivelse af fejlen, og en kopi af din faktura. Du vil modtage en mail, som kvittering på modtagelse, når vi har modtaget din vare retur. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes retur til:

Guldbech
Jessensgade 4
8700 Horsens

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registrerings nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Du gives som forbruger altid 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Fortrydelsesretten bortfalder på varer, hvori der er foretaget en gravering

Perioden regnes fra den dag, hvor du har modtaget din varer eller har fået den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Har du fortrudt dit køb og ønsker du at sende varen retur til os, skal du senest 14 dage efter modtagelse af varen, sende varen og din faktura (er sendt med varen), til nedenstående adresse:

Guldbech

Jessensgade 4

8700 Horsens

Du skal selv afholde returneringsomkostningerne. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget varen.  Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller den faktura, du har modtaget sammen med varen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. Så det anbefales, at varen returneres i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Guldbech. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@guldbech.dk

Log ind på Guldbech+

Fordele ved at være medlem

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

[]