Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om guldbech.dk

Juridisk navn: Photo Team Horsens ApS

Jessensgade 4

8700 Horsens

CVR nr.: 27921949

Telefon: 81408730

Email: [email protected]

Bestilling

Når din bestilling hos Guldbech.dk er foretaget, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, med en ordrebekræftelse, hvorpå du kan se dit varekøb.

Webshoppen er åben for bestillinger døgnet rundt.

Betaling og priser

Guldbech.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, AMEX og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.  Der kan aldrig trækkes større beløb end du har accepteres i forbindelse med din bestilling. Alle beløb på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Desuden forbeholder vi os ret, til at ændre i priserne uden forudgående varsel.

Vi tager ikke kortgebyrer.

(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.

Hvis der er tale om Diners Club og American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med hhv. Diners Club og/eller American Express.

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Er reklamationen berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen skal returneres i forsvarlig emballage sammen med en beskrivelse af fejlen, og en kopi af din faktura. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis der måtte være tale om en reklamation

Du vil modtage en mail, som kvittering på modtagelse, når vi har modtaget din vare retur.

Varen sendes til:

Guldbech

Jessensgade 4

8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Dette kan ikke gøres via DAO.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

levering

Guldbech tilstræber at afsende lagervarer indenfor 1-4 hverdage, Ikke lagervarer sendes indenfor 3-7 hverdage. Hvis varen er forsinket eller i restordre, vil du få besked herom på enten telefon eller via mail.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne og Grønland, uden forudgående aftale.

Dine varer sendes med Postnord som udgangspunkt, men GLS kan også blive benyttet. Fragtpriserne er som følger;

Hjemmelevering = 59 kr.

Levering til arbejdsplads = 49 kr.

Levering til pakkeshop = 39 kr.

Afhentning hos Guldbech Ure & Smykker = 0 kr.

Fri fragt ved køb over 500 kr., med 29 kr. tillæg til hjemmelevering

Er ordren blevet fragtet, men ikke afhentet og derfor kommer retur ved os, vil vi opkræve et håndterings- og fragtgebyr på 75 kr. for dette.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registrerings nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Du gives som forbruger altid 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, men vi tilbyder også 30 dages ombytning til gavekort eller anden vare.

Perioden regnes fra den dag, hvor du har modtaget din varer eller har fået den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ([email protected]) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du skal selv afholde returneringsomkostningerne. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. I tilfælde af dette vil et håndteringsgebyr på 75 kr. blive fratrukket returneringen.

Fortrydelsesret af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller den faktura, du har modtaget sammen med varen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. Så det anbefales, at varen returneres i original emballage. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer (vielsesringe bl.a.) eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder varer, hvori der er foretaget en gravering eller tilpasning af lænke eller smykke.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Der kan være en behandlingstid på op til 14 dage fra vi har modtaget returneringen til, at man vil kunne se pengene retur på sin konto.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Varen skal sendes til

Har du fortrudt dit køb og ønsker du at sende varen retur til os, skal du senest 14 dage efter modtagelse af varen, sende varen og din faktura (er sendt med varen), til nedenstående adresse:

Guldbech Ure & Smykker
Jessensgade 4
8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Her kan du ikke benytte dig af DAO.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale.

Persondata politik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Guldbech. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos (Phototeam Horsens ApS).

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ([email protected]).

Klagemuligheder - oversigt og links

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Guldbech.dk

Adresse:

Postnr. og by:

E-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25/01-2024

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.