Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Hvad checker vi for?
Hos Guldbech kan dine smykker få et grundigt eftersyn. Vi tjekker, at evt. sten sidder fast som de skal, at låsen virker og vi tjekker snoren i dine perlekæder. Snoren er nemlig mere skrøbelig end selve perlerne. Samtidig kan du også få udført en professionel smykkerens.
Hvad kan vi garantere?
Vi stiller i Guldbech store krav til kvalitet og effektivitet, og bruger derfor professionelt udstyr til smykkerens. Det sørger for at fedt og snavs bliver opløst og renset væk. Vores smykkerens renser dit emne med ultralyd og en speciel sæbe, som renser på den blideste og mest skånsomme måde.
Hvad gør vi det på?
De fleste smykker, ure, dåbsgaver og andet sølvtøj kan vi få til at funkle igen og til at se ud som nye. Er du i tvivl om en rensning af dine smykker så kontakt os i butikken i dag. Vi kan vejlede dig til, hvordan dit smykke bliver bedst renset. Efter vores smykkerens vil dine sten og overflade igen skinne på ny.

Hagerty smykkepleje

Smykkerens

Et smykke er ofte højt værdsat, og købt til at skulle bruges og vises frem, og derfor vil man gerne passe godt på det, så man kan få glæde af det i mange år fremover. Smykker er som udgangspunkt designet til at de skal bruges, og tager man nogle få hensyn, kan man forlænge deres levetid betragtelig. F.eks. er det en god ide at tage dem af, når man bader eller svømmer. Specielt perler kan blive ødelagt eller de kan blive misfarvet, når de kommer i berøring med de kemikalier, der blandt andet er i vores rengøringsmidler.

Når du bruger dine juveler til dagligt, vil det ikke kunne undgås, at overfladen bliver kedelig, og der vil sætte sig fedt og snavs i huller og fordybninger.  Specielt sølv vil med tiden få en snavset og oxideret overflade. Det sker helt naturligt, når sølvet kommer i berøring med kroppens syre og sved.  Nogle mennesker vil opleve, at deres sølv oxidere mere og hurtigere end andre.

Connoisseurs smykkepleje

Hvor ofte skal dine smykker renses?

Så stråler dine diamanter ikke længere og har dine kæder, ringe og øreringe fået en lidt kedelig overflade, så er det måske på tide at forkæle dem lidt med en professionel smykke-rens.  Vi anbefaler, at du får lavet en smykke-rens minimum 1 gang om året. Er du i tvivl om dine smykker kan blive som nye og om de kan tåle en smykke-rens, så tag dem gerne med ind til os i Guldbech, vi står klar til at vejlede dig. Har I i familien også sølvtøj eller dåbsgaver, der er blevet lidt trætte at se på, så kan en smykke-rens helt sikkert også får dem til at blive som nye. Husk også jævnligt, at få fortaget en smykke-rens af din ur lænke, som på grund af dagligt brug samler meget fedt og snavs.

Vi laver smykke-rens i butikken, så du vil i løbet af få dage kunne få dine ting med hjem igen.

Anmeldelser

“Min lækre Georg Jensen broche savnede glød og dybde i guldet. Det var blevet mat og ordinært og stenene var holdt op med at funkle. Efter en omgang rens hos Guldbech blev det vækket til live igen og er næsten flottere end da jeg fik det af min mand for 27år siden”

“Jeg havde arvet nogle flotte sølv armbånd fra min mormor , de var med tiden bare helt anløbne og sorte. Efter en smykkerens hos Guldbech blev de flotte igen. Efter denne smykkerens er smykkerne igen ude og blive luftet”

“Min Omega stål urrem, fik sin glød tilbage. Nu skal det have en tur igen til næste år.
Utrolig den kunne blive så beskidt efter 3års brug.
Urmageren hos Guldbech fik mig overbevist, nu lytter jeg noget mere til ham næste gang”

Anne Rasmussen
Rens af broche

Merete Juul

Rens af armbånd

Peter Willumsen

Rens af ur

Har du spørgsmål TIL smykkerens?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 75 61 24 22

har du spørgsmål
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.