Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Hjælp og rådgivning

Vores services

Vi har i Guldbech mange flere kompetencer, end blot salg af ure og smykker. Vi har flere dygtige værksteder tilknyttet vores butik. Værksteder med stor erfaring og dygtige medarbejdere således, at vi altid kan sikre dig den bedste mulige service, når du har brug for det. Vi har blandt andet et meget dygtigt urmagerværksted, Metropol, tilknyttet. De har mange års erfaring med urreparationer, og de reparerer næsten alle urmærker.

Vi kan i dag også tilbyde graveringer. Vi udfører både maskingravering og håndgravering, så du kan få graveret i smykker, pokaler eller i et emne du selv kommer med.  Vi har udstyret i butikken, og kan gravere i løbet af få dage. Med en gravering bliver din gave helt unik, og får således en helt speciel betydning for modtageren.

Vi er også rigtig glade for at kunne sende vores smykke reparationer videre til guldsmedemester Torben Nørbo, som har eget værksted. Udover reparationer af smykker, kan han også lave nye smykker af omsmeltet guld/gamle smykker. Det giver dig mulighed for at genbruge guld og ædelstene fra dine gamle smykker, og i samråd med Torben, at få designet dit eget helt unikke smykke.

Vi har investeret i professionelt udstyr til at udføre en ultralyds smykke -rens. Ultralyd er den absolut mest skånsomme rens, du kan forkæle dine smykker med. Du vil opleve, at dine smykker får nyt liv, og de kommer til at skinne og funkle som var de helt nye.

Huller i ørerne

Indgravering

Omtrækning af kæder

Står du og mangler hjælp til at udvælge de helt rigtige ringe til dig og din udkårne?
Så kig med her!

Vejledning og rådgivning inden for vielsesringe

tahlia-doyle-uoUcwcRCSUI-unsplash

Reparation af smykker

tahlia-doyle-R5wsYX-xEZI-unsplash

Omsmeltning af guld

Smykker

Guides og styling

Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine smykker både til hverdag eller fest? Eller står du og mangler hjælp til at finde den perfekte gave? Så kan du nedenfor finde hele vores guide og styling univers. Her har vi udarbejdet og samlet alle vores guides om alt fra størrelsesguides til diverse forklaringer om materialer og smykketyper. Ydermere har vi udarbejdet et større styling univers, hvor vi har samlet en masse tips og tricks til, hvordan du kan style dine smykker

Huller i ørerne

Har du brug for rådgivning? Send os en besked!

Hos Guldbech.dk står vi altid klar til, hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter eller services. 
Vi er her for at hjælpe!

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.