Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Pleje guide til 8 og 14 karat guld smykker

Guld er et relativt hårdt ædelmetal, og guldsmykker kan derfor godt tåle at blive brugt dagligt. Dog skal du være opmærksom på, at tynde og hule guldsmykker ikke er så slidstærke som kraftigere smykker. Beskyt dine guldsmykker fra klorin og andre klorholdige rengøringsmidler, som kan misfarve overfladen på dine guldsmykker.

 

Slitage

Har dine guldsmykker fået ridser gennem årene, kan din guldsmed give dem en pudsning, så de kommer til at skinne igen, som da de var nye.

Alle hvidgulds smykker har en rhodineret overflade, som slides af med tiden. Uden den rhodinerede overflade kan dine hvidgulds smykker blive gullige og matte i overfalden.  Hvis du ønsker den flotte hvide overflade tilbage, skal der laves en ny rhodinering, hvilket din guldsmed kan klare.

Opbevaring

Vi anbefaler generelt, at smykker puttes i deres egen lukkede stofposer, og derefter opbevares på et tørt og mørkt sted, f.eks i et fin smykkeskrin. 

 

Rensning

Guldsmykker kan renses i en et varmt vandbad med lidt opvaskemiddel, børst evt. smykke først med en blød børste. Smykker i 8 karat guld, kan med årerne blive mørkere i overfladen, pga sølvindholdet i denne legering.  Denne mørkere belægning kan fjernes ved at dyppe smykket i en sølvdyp, og efterpudses med en imprægneret pudseklud.

Har dine smykker udskæringer og andre svært tilgængelige steder, anbefaler vi, at du får lavet en professionel smykkerens hos din guldsmed. Ved en smykkerens fjernes fedt og snavs 100 % og dine smykker bliver som nye igen.

20200607 190639 scaled 1
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.