Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

crimpcover 640x480 1
a1523aee 010e 4a67 bbb3 b2c89af9e5ff 640x480 2
18513147 1959911050907702 2125284795998011392 n 640x480 1

Omtrækning af kæder

En perlekæde bliver smukkere af at blive brugt, men snoren perlerne sidder på, bliver med tiden slap og mør, og på et tidspunkt springer den, hvis den ikke bliver udskiftet. Så du skal huske at få din perlekæde trukket om med jævne mellemrum. Bruger du den meget, anbefaler vi, at du får snoren skiftet en gang om året.

Mange gange er perlerne sat på snoren med en knude imellem. Dette gøres dels for at perlerne ikke skal slide på hinanden, dels for at kæden på denne måde får en ekstra flot og elegant runding. Samtidig sikre knuderne også, at ikke alle perlerne falder af, hvis snoren skulle briste. Vi kan hos Guldbech trække din perlekæde om, både med og uden knuder.

Kæder og smykkelåse

Vi kan også lave din kæde således, at den kan bruges sammen med en af vores flotte smykkelåse fra Connection og Christina. Med en af disse flotte smykkelåse, får din kæde et helt nyt udtryk. Og der er mange forskellige låse at vælge imellem, så du kan få kæden til at passe til mange forskellige lejligheder. Har du selv en smykkelås, kan vi også trække din kæde om, så de kan bruges sammen.

Hos Guldbech trækker vi både perle og stenkæder om.  Til stenkæder anbefaler vi, at stenene sættes på en vejre, da disse er mere holdbare end snore. Kom ind i butikken med dine perle- stenkæder og få en snak om, hvordan du gerne vil have det.

Anmeldelser

“Vi har en skør ting på vejen, hvor vi bor. Den af naboerne, der sidst får klippet hæk, skal have vores vandrepokal. Guldbech var rigtig gode til at hjælpe”

“Vi skulle i håndboldklubben give et ur til årets frivillige træner. Guldbech lavede en rigtig flot indgravering på bagsiden. Vi kommer helt klart igen næste gang”

“Jeg var for sent ude. Jeg skulle bruge et kadaverskilt med navn til min kæreste. Guldbech klarede det på kun 2 dage. Næste gang er jeg ude i bedre tid”

Gudrun Hansen
Gravering af pokal

Niklas Pedersen

Gravering af ur

Mette Andreasen

Kadaverskilt

Har du spørgsmål TIL gravering?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 75 61 24 22

har du spørgsmål
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.