Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

6

Forlænget bytteret

Gør dit køb uden bekymringer med vores forlænget bytteretet

Unikke gaveidéer

Find de mest populære konfirmationsgaver til både ham og finde

Hurtig levering

Vi har altid 1-4 dages levering på alle vores varer

Store rabatter

Spar helt op til 50% på alle vores udvalgte gaver

Mest populære konfirmations gaver til hende

Populære smykketrends

Det har aldrig været mere populært at gå med smykker med diverse motiver. Via disse motiver giver vi os selv lov til at kunne udtrykke vores personlighed på vores egen unikke måde. Se alle vores smykkemotiver herunder

Mere end ét smykke

Personlige smykker

Personlige smykker er mere end blot tilbehør; de er en fortælling om individualitet og unikke øjeblikke.

Vores udvalg af personlige smykker spænder bredt fra bogstaver, stjernetegn til indgraverbare smykker samt permanente smykker. Uanset om det er en gave til en elsket eller som en selvforkælende luksus, er vores personlige smykker en tidløs erklæring om individualitet og kærlighed. Disse smykker er den helt perfekte gave til en personlig og mindeværdig dag.

Fine jewellery

Fine Jewellery er blandt de mest populære gaver til konfirmationer. Vi er stolte af at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg indenfor diamant-, 14 karat guld, 8 karat guld og perle smykker. Vi har håndplukket de bedste brands målt på kvalitet og pris.

Tidsløse design

Konfirmations ure

Står du og mangler det helt perfekte ur til dit konfirmations outfit eller som ønske til selvsamme konfirmation? Vi har herunder samlet vores mest populære konfirmations ure til ham og til hende.
Her finder du brands som About Vintage, Daniel Wellington, Jaguar, Festina og Bering. Fælles for dem alle er deres tidløse design og ikke mindst deres høje kvalitet samt gode priser. Se alle vores udvalgte ure lige herunder.

På budget

Gaveidéer

Populære mærker

Klar til blå mandag

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal ønske dig? Eller har du svært ved at finde den helt perfekte gave til en af dine nærmeste? Vi har herunder samlet vores mest populære ure og smykker for at gøre netop dette lettere for dig. Disse bliver opdateret løbende i henhold til trends, nye brands og vores salg.

smykker til ham

Det har aldrig været mere moderne og attraktivt som mand/dreng at gå med smykker. Derfor er vi stolte af at kunne fremvise et af Danmarks største udvalg indenfor herresmykker. Her finder du landets mest populære mærker og styles. Du kan derfor med garanti finde dit første eller næste smykke herunder.

Guldbech logo hvid

Populært lige nu

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.