Fri fragt ved køber over 400 kr.
30 dages landsdækkende bytteservice
4.5 stjerner på Trustpilot
Fysisk butik i Horsens
Fri fragt ved køb over 400 kr.
30 dages landsdækkende bytteservice
4.5 stjerner på trustpilot
Fysisk butik i Horsens
Hurtig levering

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Fars dag 2023 - spar 20%

Spar 20% på alt Sif Jakobs

Vores kunder elsker os

Vi gør noget ekstra ud af at yde en ekstra god service til alle vores kunder

Bytteservice i hele landet

Vi tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 200 butikker i Danmark

Fri fragt

Vi har fri fragt til pakkeshop til alle ordre over 400 kr.

Prismatch

Vi har prismatch mod alle danske webshops på alle vores varer

Shop smykker til enhver lejlighed

Halskæder

Øreringe

Armbånd

Vedhæng

Ankelkæder

Herresmykker

Konfirmand 2023 5

Spring sale

Så har vi skudt vores spring sale igang. Her finder du alle vores ekstra nedsatte varer. Dette er typisk varer som vi kun har en enkelt eller meget få tilbage af. Af samme årsag kan du spare helt op til 70% på disse ure og smykker. Her finder du smykker og ure fra vores mest populære mærker såsom; Sif Jakobs, Jaguar ure, Daniel Wellington, Lund Copenhagen og mange flere. 

Populære smykke mærker

Smykke motiver

Det har aldrig været mere populært at gå med smykker med diverse motiver. Via disse motiver giver vi os selv lov til at kunne udtrykke vores personlighed på vores egen unikke måde. Se alle vores smykkemotiver herunder.

Smykke outlet

Herunder kan du finde vores store smykke outlet. Her kan du altid finde mere end 200 forskellige ure og smykker, hvor du altid kan spare mellem 15-70%. Her finder du alle vores mest populære mærker. Dyk ned i vores outlet og gør et kup til dig selv eller en af dine nærmeste.

jasmin chew WKD2vIe8Rb0 unsplash

Gaveideer

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal ønske dig? Eller har du svært ved at finde den helt perfekte gave til en af dine nærmeste? Vi har herunder samlet vores mest populære ure og smykker for at gøre netop dette lettere for dig. Disse bliver opdateret løbende i henhold til trends, nye brands og vores salg.

Herresmykker

Det har aldrig været mere moderne og attraktivt som mand/dreng at gå med smykker. Derfor er vi stolte af at kunne fremvise et af Danmarks største udvalg indenfor herresmykker. Her finder du landets mest populære mærker og styles. Du kan derfor med garanti finde dit første eller næste smykke herunder.

Smykker med sten

Børnesmykker

Børn spejler sig i de voksne, hvorfor det er populært at gå med børnesmykker. Vi har derfor samlet et skønt udvalg af forskellige smykker til børn, der er særligt designede til familiens yngste. Her finder du blandt andet øreringe, armbånd, halskæder og diverse charms, der er skabt helt i børnenes ånd. Tag pigerne med på råd i valget af børnesmykker, eller vælg selv et smykke, som du kan overraske en heldig, lille modtager med inden længe.

Ankelkæder

Sommeren begynder at kalde på os, hvorfor ankelkæderne langsomt begynder at poppe frem igen. Ankelkæden er den perfekte udsmykning og tilføjelse til de friske sommer outfits. Via en ankelkæde har du muligheden for at pifte dit outfit endnu mere op og tilføje lidt mere elegance. Ankelkæden findes i mange former og afskygninger og i mange forskellige prisklasser. Vi har samlet et stort udvalg af de mest populære ankelkæder fra de mest populære danske brands.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu