Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Danmarks største udvalg

Vi er stolte af at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg indenfor smykker og ure

Prisgaranti

Vi garanterer Danmarks laveste priser på ALLE vores ure og smykker

Fri fragt

Vi har fri fragt til pakkeshop på alle ordre over 500 kr.

Landsdækkende bytteservice

Vi tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 200 butikker i hele Danmark

Trender lige nu

Vores bestsellers

Forevig med et smykke

Permanente smykker

Permanente smykker er symbolske erklæringer om evig kærlighed og engagement.
Et permanent smykke er en kæde, der er loddet sammen uden en lås. Her vælger man selv, hvilken kædetype, længde og, hvilke vedhæng man gerne vil have sat på.
Gennem et permanent smykke som gave, viser du din vilje til at binde dig for evigt. I vil forevige en særlig dag, anledning eller minde i form af et permanent smykke, der vil påminde jer hver dag, da i nu deler et evigt bånd.

Bliv klar til sommer

Lund Copenhagen

Lund Copenhagen er kendt for sine smukke marguerit smykker og for deres høje kvalitet. Disse marguerit smykker er et sommer must have og passer til samtlige outfits og lejligheder. De er alle sammen tidsløse og derved er det smykker som du vil kunne bruge sæson efter sæson. Vi har Danmarks største udvalg af Lund Copenhagen og vi garanterer, at vi ligeledes har det til Danmarks bedste priser.

Se det store udvalg herunder.

Mere end et smykke

Personlige smykker

Personlige smykker er mere end blot tilbehør; de er en fortælling om individualitet og unikke øjeblikke. 
Vores udvalg af personlige smykker spænder bredt, lige fra bogstaver og stjernetegn til indgraverbare smykker samt vores store nyhed, permanente smykker.
Uanset om det er en gave til en elsket eller som en gave til dig selv, hylder vores personlige smykker individualiteten og kærligheden. Det er den perfekte gaveidé for at skabe en mindeværdig dag.

Fine jewellery

Vi er stolte af at kunne præsentere vores omfattende og eksklusive fine jewellery univers. Herunder kan du finde diamanter, 14 og 8 karat guld samt de flotteste perle smykker. Vi har samlet de bedste eksklusive smykker fra diverse smykke designere i Danmark.

SPRING SALE - spar op til 60%

Gør dig klar til at omfavne forårets magi med vores store spring sale! Vi er begejstrede for at præsentere vores største udsalg i år, der inkluderer mere end 1.500 nøje udvalgte ure og smykker fra de mest populære mærker.

Du kan spare helt op til 60% på alle smykker og ure og minimum 25%. Uanset om du leder efter den perfekte gave til en særlig person eller ønsker at forkæle dig selv, vil vores vinterudsalg opfylde dine ønsker uden at sprænge budgettet.

Fra smukke diamantringe til  stilfulde ure har vi samlet et sortiment, der imødekommer enhver smag. Vores eksklusive samling omfatter både moderne og tidløse designs, så du kan finde det perfekte ur/smykke til enhver lejlighed.

Smykkemotiver

Det har aldrig været mere populært at gå med smykker med diverse motiver. Via disse motiver giver vi os selv lov til at kunne udtrykke vores personlighed på vores egen unikke måde. Se alle vores smykkemotiver herunder.

Price drops

Mest populære brands

I hele februar kan du spare mange penge på nogle af Danmarks mest populære designere af ure og smykker.

Et personligt touch

Indgraverbare smykker

Ved at tilføje et personligt budskab, initialer, dato eller få din egen, kærestes eller barns stregtegning indgraveret, kan du skabe et helt særligt og personligt smykke, der er unikt og mindeværdigt.
Et indgraveret smykke er den perfekte personlige gaveidé til en du holder kær. Uanset om det er til en bryllupsdag, jubilæum eller en anden særlig lejlighed, vil en indgraveret besked eller tegning være et evigt symbol på din kærlighed og omsorg gennem et unikt smykke, som kun din særlige person har mulighed for at bærer.

Guldbech logo hvid

Populært lige nu

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.