Pleje Guide Til Smykker Med Perler Eller Emalje

Perler består af organisk materiale og er derfor sarte og kræver særlig behandling. Perler har brug for hudens eller omgivelsernes fugt, for at kunne bevare deres ædle glans, så brug gerne dine perlesmykker ofte. Dog tåler de ikke de kemikalier, der findes i parfume og hårlak. Så tage dine perle smykker på, som det sidste, inden du går ud af døren. Vi anbefaler, at du tager dine perlesmykker af når du går i bad, vasker op og gør rent.

Emalje er glas, og hvis emalje smykker stødes eller tabes, kan emaljen krakelere eller gå helt i stykker.

Rensning

Perle smykkerne bør jævnligt renses ved at tørre dem af med en fugtig varm klud. Det findes også smykke rens produkter, der nænsom renser perlesmykker. Spørg efter dem hos din guldsmed.

Emalje smykker tåler ikke at blive renset i sølv dyp eller lignede. Brug i stedet en blød klud og lidt opvaskemiddel.

Slitage

Sidder perlerne løs, kan du få dem limet fast igen hos din guldsmed. Har du en perlekæde, skal du være opmærksom på, at snoren slides, og det anbefales at du får trukket din perlekæde om hvert 2. år.

Emalje smykker der er krakeleret eller gået helt i stykker, kan desværre ikke repareres.

Opbevaring

Perle og specielt emalje smykker bør opbevares enkeltvis, så smykkerne ikke støder hinanden. Put hvert smykke i deres egen lukkede stofposer, og opbevar dem derefter på et tørt og mørkt sted, f.eks i et fin smykkeskrin.

20200607 191431 scaled 1

HVAD VENTER DU PÅ?

FÅ 10%

Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores kundeklub
at tilmelde dig vores kundeklub
og modtag 10% på din første ordre.

Obs. gælder ikke allerede nedsatte varer…

Du kan læse vores privatlivspolitik her.