FRI FRAGT VED KØB OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
FRI FRAGT VED KØB AF OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
HURTIG LEVERING

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00

0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

GULDBECHS VIELSESUNIVERS

Vi hjælper jer med

Den store dag

Vores vielsesrådgivere står klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige forlovelsesring og de rigtig vielsesringe. Det er en svær disciplin at stå med selv, da valget skal symbolisere jeres kærlighed i mange år frem. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe jer med at finde lige præcis de ringe i måtte have behov for. 

Derudover hjælper vi gerne med at finde de helt rigtige smykker og accessories til den store dag. Tag kontakt til vores vielsesrådgivere via nedenstående link.

wedding dreamz wki4KKlMGvc unsplash 1

Find jeres

Vielsesringe

Vi har et stort udvalg af vielsesringe. Vi har samlet nogle af vores vielsesringe herinde på siden, men vi har et større udvalg nede i vores fysiske butik, hvor vi blandt andet også kan specialdesigne dem sammen med jer. Vi har vielsesringe i alle materialer og kan skaffe det meste. Tag et kig på linket herunder eller tag kontakt til os i butikken eller via formularen nederst på siden.

Populære vielsesring brands

Design din egen ring

Personligt udtryk

Hos Guldbech Ure & Smykker har du mulighed for at designe jeres helt egne vielsesringe. På den måde kan I let personliggøre jeres ringe og få noget helt unikt. Prøv vores ringdesigner her eller i vores butik, hvor vi står klar til at rådgive jer.

Find hendes

Forlovelsesring

Vi har hos Guldbech Ure & Smykker et stort udvalg af forlovelsesringe. Her kan du blandt andet finde forlovelsesringe i hvidguld, rosaguld og rødguld i både 8 og 14 karat. Dertil har vi selvfølgelig også flere med diamanter. Hop ind på nedenstående link og lad os hjælpe dig med at få dit livs lykkeligste ja.

Snapinsta.app 1080 302015880 117116351107411 545118514604697026 n

Find smykker

Til bruden

Prikken over i’et til din kjole er smykkerne. Du finder her et stort udvalg af smykker som færdiggør dit outfit på smukkeste vis. Husk vi har 14 dages fortrydelsesret, så du kan roligt bestille forskellige smykker hjem,så du kan prøve smykkerne sammen med din kjole. De smykker der ikke passer til, sender du blot retur til os.

Find tilbehør

Til brudgommen

Et lækkert ur, et par manchetknapper eller en slipsenål er prikken over i’et.

 

All you need is love

Hjerter

Morgengaver

Til hende

En morgengave er efterhånden en gammel tradition, hvor man dagen efter ens bryllup giver sin kone et ekstra minde for livet. Det er i dag blevet en kærlighedsgave. Smykker er den mest populære morgengave, hvorfor vi herunder har udvalgt de mest populære morgengaver. Det er især blevet populært at forevige ens kærlighed med indgraveringer. Klik på linker herunder og find din kærlighedsgave til din kone. 

Morgengaver

Til ham

Mændene skal selvfølgelig ikke snydes for en kærlighedsgave også. Det er blevet mere og mere populært, at manden også modtager en morgengave som symbol for ens kærlighed til hinanden. Til mændene er det især ure, der er blevet populært, men de klassiske manchetknapper og slipsenåle med indgravering er fortsat blandt vores bedstsælgende morgengaver til ham. Find din kærlighedsgave til din man via linket herunder.

samantha gades N1CZNuM Fd8 unsplash scaled

Guldbechs vielses

Guides

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Vores to vielsesrådgivere står altid klar til at hjælpe jer med valget af de helt rigtige smykker til jeres bryllup. De har begge stor erfaring indenfor rådgivning af vielses- forlovelsesringe. Book en tid via formularen, eller giv os et kald, og lad os hjælpe jer med at fejre kærligheden.

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Book tid til personlig rådgivning

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere. Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.

Book tid til personlig rådgivning

Micheala

Micheala

Toma

Toma

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu