Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Hvem er Guldbech

Begyndelsen

I efteråret 2018 overtog vi – Conni og Hans-Henrik Guldbech – J.P. Nielsens efterfølger i Horsens, en butik som har haft hjemsted i Horsens i over 40 år. Efterfølgende har hele familien hjulpet til for at modernisere butikken med et nyt navn og et helt nyt udseende. Hele butikken på Jessensgade 4, i Horsens har fået en total make-over, og fremstår nu som en lys, indbydende og hyggelig butik.

Guldbech facade

Den nye butik

Vores ønske med den nye moderne butik, er at give alle en god oplevelse, når man som kunde handler i butikken. Vi vil gerne, at alle skal føle sig hjemme og velkomne hos Guldbech. Udover vores fysiske butik i Jessensgade i Horsens, har vi etableret en webshop. Vores ønske med webshoppen, er at give flere mulighed for at kunne købe vores smykker og ure på en let og overskuelig måde. Udover et bredt udvalg af danske og udenlandske brands, tilbyder vi også reparation af ure, batteriskift, tilpasning af urrem/lænke, reparation af smykker, professionel smykkerens og gravering i næsten alle tænkelige emner.

Ikke navngivet 3

Én stor familie

Vi er Conni og Hans-Henrik Guldbech og vores team består af Magnus Guldbech, der står for marketing – og Michaela, Toma, Maiken og Selina, vores eksperter der står i butikken. Guldbech butikken og webshoppen er vores lille perle, som vokser fra dag til dag. Vi er stolte over at tilbyde så mange forskellige brands til en formidabel pris, det er vores værdi. Vi bestræber os på at udvide vores sortiment endnu mere, og dermed tilbyde mange flere smykker ure og dåbsgaver til dig og din familie. Vi vil gøre det bedre, billigere og i sidste ende skabe et helt univers omkring vores kunder, nemlig dig.

Micheala

Michela

Afdelingsleder

Toma

Toma

Butiksassistent

placeholder

Majken

Butiksassistent

Vi sætter en ære i

Guldbech er medlem af Guldsmedbranchens bytteservice. Varer købt hos os kan derfor byttes i ca 300 butikker fordelt i Danmark. Udover 30 dages bytteret, giver vi pengene retur inden for 14 dage, hvis varen er ubrugt og påsat vores byttemærke. Det at handle hos Guldbech, enten det er fysisk i butikken, eller det foregår via webshoppen, skal være en god oplevelse for alle. Vores service skal være i højsæde, og vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover.

Hultquist halskæder

Vores services

Vi tilbyder dig

Velkommen til vores hjertebarn

Image 3

URE & SMYKKER

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.