Mors dags gaver

Vil du gerne hylde din mor med en helt speciel og personlig gave- så har vi nogle rigtig fine smykker ideer. Smykker som helt sikkert vil glæde din mor, og som hun vil have glæde af i mange år fremover. Se et udpluk her, og kom ind i Guldbech og se hele vores sortiment.

Personlig Mors Dags gave

Vil du gerne hylde din mor med en helt speciel og personlig gave fra dig, så har vi nogle rigtig fine smykke- ideer.  Smykker som helt sikker vil glæde din mor, og som hun vil have glæde af i mange år fremover.

Er din mor til charms, har Christina Watches lige lanceret en helt ny mors dags charm. Et fint buttet hjerte, hvor der står MOR på, og så er den med en lille fin labgrown diamant. Mors dags charms’en fås i både guld og sølv. Synes du det skal være et hjerte i stedet for, har vi en masse forskellige fine, søde hjerter til at sætte på armbåndet. Vil du gerne give din mor en halskæde, har vi masse af skønne hjertevedhæng i forskellige udformninger, nogle helt enkle, andre med sten isat. Det kunne også været et vedhæng formet som ”livets træ”, eller det kunne være et Family smykke fra By Biehl, de er så fine, og symbolisere netop familien. Det findes både et Family halskæde og et Family armbånd. Vi har også et stort udvalg af rigtig fine øreringe, som kunne være en ide til mors dag. Skal det være noget helt specielt, kan vi gravere en tekst, som du har bestemt, i  f.eks et H.C Andersen Julehjerte, eller i lille fint smykkeskrin.

Hvorfra kommer Mors Dag

Mors dag stammer oprindeligt fra USA, hvor en datter ved navn Anna Jarvis i 1909, gerne ville hædre sin mor og det arbejde hun lavede for at forbedre sanitære forhold og mindske børnedødeligheden.  Mors dag kom først til Danmark noget senere. 1. gang vi officielt fejrede mors dag i Danmark var d. 12. maj 1929, hvor ideen blev præsenteret på en blomsterudstilling. I Danmark har mange taget traditionen med at hylde Mor på mors dag til sig, hvilket går meget godt i tråd med, at vi i Danmark gerne vil markere anledninger, som har med familien at gøre. Og så er det jo altid dejligt at give gaver, til en man holder af. Mor er den bedste i verden – og derfor skal hun fejres – og det skal hun helt specielt søndag d. 12. maj, hvor vi over hele verden fejre Mors Dag.

Kig forbi Guldbech og se vores ideer til en gave til din mor. Mors dagsgaven bliver selvfølgelig pakket smukt ind, så den er klar til at blive afleveret. Og skulle du have ramt helt ved siden af, så bytter vi selvfølgelig gerne gaven til noget andet.