Urmager Horsens

Der kan være mange årsager til, at et ur skal på værksted. Måske er det gået i stå, eller det går for langsomt, eller måske er glasset gået i stykker eller urremmen er slidt. Vores urmager i Horsens har et professionelt urmagerværksted, Metropol, tilknyttet. Vores urmager løser små som store ur reparationer med omhu og præcision. Vi reparerer alle urmærker, hvortil der kan skaffes originale reservedele.

For at bevare et urs værdi og funktioner, anbefaler vi, at uret tjekkes minimum hvert 5. år. Så er dit ur mere end 5 år gammelt, så gør det en tjeneste og besøg vores urmager i Horsens. Olien i et urværk mister med tiden sin viskositet, hvilket har stor betydning for slitagen i urværket. Ved et servicetjek bliver uret skilt ad og urværket renses og smøres, og evt. slidte dele udskiftes, så uret holder endnu længere.

Batteriskift

Et ur batteri holder ikke evigt, uanset hvor dyrt et ur, man har købt. Typisk holder et ur batteri i omkring et års tid. Så når du nærmere dig et år siden du købte uret, eller du sidst fik skiftet batteri, så kom ind og få foretaget et batterieskifte, så du er på forkant med tiden. Vi har professionelt udstyr til at foretage batteriskifte med, således du undgår, at dit ur bliver beskadiget eller ridset. Hvis dit ur er ved at være 1 år gammelt, bør du pleje det med et batteriskift. Kom ned hos din lokale urmager i Horsens og få lavet et batteriskift til billige penge. Vi skifter dit batteri fra blot 125 kr.

Skift af urremme

De fleste mennesker går med deres ur hele dagen, både på arbejdet, når de dyrker sport og når opvasken skal klares. Der er ingen tvivl om, at urremmen bliver udsat for lidt af hvert, så på et tidspunkt skal den skiftes. Er det tid for at få remmen skiftet, så kan vi klare det for dig i Guldbech. Vi har et kæmpe udvalg af nye urremme, både de klassiske læderremme, men også de mere moderne remme i mesh og canvas. Vi har uddannet personale, der hurtigt og professionelt kan skifte din rem, samt vejlede dig i, hvilken ny rem, der skal sættes på. Er det ikke tid at få skiftet urremmen endnu, men har du mistet en remstift, klare vi også det. Hvis du gerne vil have skiftet din urrem så tag dit ur med ned til vores urmager i Horsens nu. Vi skifter din urrem fra blot 100 Kr.

Reparation af armbåndsure

Små reparationer, såsom batteriskift, skift/tilpasning af urremmen og udskiftning af remstift, vil vi som regel kunne klare, mens du venter, får en kop kaffe i butikken eller går en lille tur. Andre reparationer tager længere tid og kræver ofte nye reservedele. Når vores urværksted har undersøgt dit ur, vil vi tage kontakt til dig angående arbejdsomfang og pris. En reparation vil normalt tage omkring 2-3 uger således, at urmageren også kan sikre sig, at uret fungerer perfekt efter, at reparationen er udført.Vi laver reparationer fra blot 125 kr.

Reparation af stueure

Uanset hvilken type og fabrikat dit stueur er, skal det vedligeholdes og have et regelmæssigt servicetjek, hvis du vil bevare dets funktioner i tip top stand i mange år.  Ofte er det nok at rense og smøre urværket, andre gange skal der nye reservedele til. Så har du, eller kender du en, der har et stueur, der ikke virker, så kontakt os, så vi kan aftale nærmere. Har du ikke mulighed for selv at komme ind i butikken med uret, er der mulighed for at lave en aftale om afhentning af det. Vi aftaler altid hvilke reparationer, der skal udføres og hvad prisen er for det, inden reparationen udføres. Du kan få repareret dit stueur fra blot 125 kroner alt efter skaden. Kom endelig ned forbi til en snak eller skriv en besked så kontakter vi dig.

Kundeudtalelser

"Har fået mine forældres gamle stueur repareret hos urmageren i Guldbech. Var super tilfreds med den service de leverede. Urmageren kom og hentede uret, og efter reparationen leverede han det tilbage, og sikrede sig at det også gik, efter det var hængt på plads."
Katrine Sørensen
Reperation af ur
"Super hurtigt batteriskifte. Blev skiftet mens jeg fik en kop kaffen i butikken."
Ane Lund
Batteriskift
" Mit gamle ur havde problemer med dug og skidt. Efter rensning og nye pakninger er det blevet som nyt igen. God og prof service "
Simon Kristensen
Rensning af ur
"Har haft mit gamle vintage ur til eftersyn hos urmageren i Guldbech. Det er næsten blevet som nyt, og til den aftalte pris. Fik en god snak med urmageren inden reparationen. Han var venlig og virkede super kompetent."
Magnus Pedersen
Reparation

Bestil din service her