Smykkerens Horsens

Et smykke er ofte højt værdsat, og købt til at skulle bruges og vises frem, og derfor vil man gerne passe godt på det, så man kan få glæde af det i mange år fremover. Smykker er som udgangspunkt designet til at de skal bruges, og tager man nogle få hensyn, kan man forlænge deres levetid betragtelig. F.eks. er det en god ide at tage dem af, når man bader eller svømmer. Specielt perler kan blive ødelagt eller de kan blive misfarvet, når de kommer i berøring med de kemikalier, der blandt andet er i vores rengøringsmidler.

Når du bruger dine juveler til dagligt, vil det ikke kunne undgås, at overfladen bliver kedelig, og der vil sætte sig fedt og snavs i huller og fordybninger.  Specielt sølv vil med tiden få en snavset og oxideret overflade. Det sker helt naturligt, når sølvet kommer i berøring med kroppens syre og sved.  Nogle mennesker vil opleve, at deres sølv oxidere mere og hurtigere end andre.

Smykke rensning

Men der er heldigvis hjælp at hente. Hos Guldbech kan dine ting få et grundigt eftersyn. Vi tjekker at evt. sten sidder fast som de skal, at låsen virker og vi tjekker snoren i dine perkæder.  Snoren er nemlig mere skrøbelig end selve perlerne. Samtidig kan du også få udført en professionel smykke-rens.  Vi stiller i Guldbech store krav til kvalitet og effektivitet, og vi har derfor anskaffet et professionelt udstyr til at udføre smykke-rens med, udstyr der søger for at fedt og snavs, i de meste utilgængelige hjørne, bliver opløst og renset væk.  Vores smykke-rens renser emnet med ultralyd og en helt speciel sæbe, som renser på den blideste måde og helt uden nogen form for slid. Det er den absolut mest skånsomme form for rens, du kan forkæle dine smykker med. Efter en smykke-rens vil du opleve at diamanterne vil funkle som var de helt nye, og alle overflader kommer til at skinne på ny.

Hvor ofte skal dit smykke renses

Så stråler dine diamanter ikke længere og har dine kæder, ringe og øreringe fået en lidt kedelig overflade, så er det måske på tide at forkæle dem lidt med en professionel smykke-rens.  Vi anbefaler, at du får lavet en smykke-rens minimum 1 gang om året. Er du i tvivl om dine smykker kan blive som nye og om de kan tåle en smykke-rens, så tag dem gerne med ind til os i Guldbech, vi står klar til at vejlede dig. Har I i familien også sølvtøj eller dåbsgaver, der er blevet lidt trætte at se på, så kan en smykke-rens helt sikkert også får dem til at blive som nye. Husk også jævnligt, at få fortaget en smykke-rens af din ur lænke, som på grund af dagligt brug samler meget fedt og snavs.

Vi laver smykke-rens i butikken, så du vil i løbet af få dage kunne få dine ting med hjem igen.

Kundeudtalelser

"Min lækre Georg Jensen broche savnede glød og dybde i guldet. Det var blevet mat og ordinært og stenene var holdt op med at funkle. Efter en omgang rens hos Guldbech blev det vækket til live igen og er næsten flottere end da jeg fik det af min mand for 27år siden"
Anne Rasmussen
"Jeg har arvet nogle flotte sølv armbånd, de var bare helt anløbne og sorte. Wow de blev flotte efter en omgang UV-Rens hos Guldbech. Nu kommer de frem og bliver brugt igen"
Merete
"Mine forgyldte ringe så trætte og slidte ud, ingen klarhed i stenene heller. Efter en omgang rensning hos Guldbech, var de så gode som nye. Fantastisk forskel"
Charlotte Jørgensen
"Min Omega stål urrem, fik sin glød tilbage. Nu skal det have en tur igen til næste år. Utrolig den kunne blive så beskidt efter 3års brug. Urmageren hos Guldbech fik mig overbevist, nu lytter jeg noget mere til ham næste gang"
Peter Willumsen

Bestil din service her