Indgravering smykker, medaljer og pokaler

Order gravering stammer fra ”at indridse”. Når man graverer, graver man derfor ned i materialet, således der fremkommer et billede, eller en tekst. Alt efter hvilken graveringstype man benyttet, vil billedet eller teksten fremstå på forskellig vis.

Har du et emne, du gerne vil have en tekst graveret i, enten til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller til dit livs kærlighed, så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbech laver vi professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan graveringer i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, id- skilte, vinglas, HC Andersen julehjerter til medaljer og pokaler. I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. Vi udfører både maskingravering og til de sværeste ting benytter vi håndgravering.

Graveringer i smykker og gaver

Ønsker du at give en mere personlig gave, som skal bevares som et minde i mange år fremover, er en gravering i gaven en rigtig god ide. Gaven bliver lige pludselig unik og personlig, og vil have en helt speciel betydning for modtageren. En gravering behøver ikke være stor og prangende, den kan også være lille og gemt lidt af vejen, så kun modtageren ved hvor den er, og hvilken betydning den har. Til barnedåb har vi rigtig mange artikler i butikken, som der kan graveres i. Det kan være et lille fint smykkeskrin, eller et bordflag, hvorpå man kan gravere barnets navn og måske dåbs datoen. Eller det kan være et skin med den første hårlok, den første tand eller noget helt andet. Vi kan lave graveringer i næsten alt. Ønsker du at give noget helt specielt til dit livs kærlighed, laver vi også graveringer i ringe, vedhæng til halskæder, og armringe/armbånd.  Det kan også lade sig gøre, at få lavet en gravering i et ur, eller en lighter. Har du selv en ide, så kom ind og få en snak med os. Vi tager et startgebyr på 50 Kr. og derefter koster det blot 10 kroner per tegn. 

Gravering af medaljer og pokaler

Er I en idrætsforening, en jagtklub, en hundeklub eller måske har I en årlig vejfest, hvor der skal kåres en vinder, den sødeste hund eller måske er det vejens flotteste have, der skal have en anderkendelse. Vi har i butikken et stort udvalg af pokaler og medaljer, hvor I kan få graveret, lige den tekst I ønsker. Har du selv et emne, f.eks en vandrepokal, måske en skovl, eller andet, så laver vi også gerne graveringer i dette, lige efter dit ønske. Vi kan lave graveringerne i forskellige størrelse og skriftstyper. Så kom ind og se, hvad vi kan lave for dig. Vi tager 50 Kr. i startgebyr og derefter blot 10 kroner per tegn. Ved interesse så tøv endelig ikke med at kontakte os via nedenstående formular.

Kundeudtalelser

" Vi har en skør ting på vejen hvor vi bor, den af naboerne, der sidst får klippet hæk, skal have vores vandrepokal. Guldbech var rigtig gode til at hjælpe "
Gudrun Hansen
Gravering af pokal
" Vi skulle i håndbold klubben give et ur til året´s frivillige træner. Guldbech lavede en rigtig flot indgravering på bagsiden. Vi kommer igen næste gang "
Conni Pedersen
Gravering af ur
" Jeg var for sent ude, jeg skulle bruge et kadaverskilt med navn til min kæreste. Guldbech klarede det på kun 2 dage. Næste gang er jeg i bedre tid "
Mette
Kadaverskilt
" Selvom de ligger et stykke væk, plejer vi altid at få indgraveret vores vandre pokaler hos Guldbech i Horsens. Altid flot arbejde og til aftalt tid "
Schæfer klubben
Gravering af pokal

Bestil din gravering her