Guldsmed Horsens

Kender du også til det, at have et smykke liggende i skuffen eller i smykkeskrinet, der er gået i stykker.  Hver gang man støder på det, ærgre man sig over, at det endnu ikke er blevet repareret.  Men du er faktisk kun et enkelt trin fra, at du kan få det i brug. Tag det med ned til os i Guldbech, vi har en guldsmed tilknyttet butikken, som kan reparere det.

De mest simple reparationer, såsom en lås der er gået i stykker, kan vi selv klare i butikken, men kræver det lidt mere ekspertise, har vi en meget dygtig guldsmed Torben Nørbo tilknyttet butikken. Torben kan reparere stort set alt.  Så har du en kæde, der skal forkortes, forlænges eller  forstærkes, en lås der er i stykker, en sten der er faldet ud, eller noget helt andet, så tag smykket med ind til os i Guldbech, så kigger vi sammen på det, og finder ud af, hvad der skal til, for at gøre det brugbart igen. Oftest kan man for forholdsvis små penge, få smykket repareret, så du kan komme til at bruge det igen. Det er rigtigt ærgerligt at have smykker, der bare ligger ubrugte hen. Vi lover, at Torben tager sig kærligt af dine smykker og giver dem den rette behandling.

Gammelt Guld - Nyt Design​

Har du noget gammelt guld, eller gamle guldsmykker, du ved, du ikke kommer til at bruge igen, kan det smeltes om og blive til nye skønne smykker. Vores guldsmed Torben Nørbo har stor erfaring med omsmeltning og re-design af gamle smykker. Har du smykker til at ligge, der er blevet umoderne, men som har stor affektionsværdi for familien, kunne de måske blive til et sæt flotte forlovelses ringe, som udover at være helt unikke, også vil have sin helt egen historie. Udover guldet i dine gamle smykker, kan de fleste ædelstene i dem også genbruges, og hvis ikke, så hjælper Torben gerne med nye sten. Når Torben skal designe et nyt smykke, sker der i tæt kontakt med kunden, så der kan skabes det helt perfekte smykke.
Så har du en drøm om, at designe dit eget unikke smykke, så kom ind i butikken og lav en aftale med guldsmeden.

Køb af gammelt guld

Har du guld eller gamle guldsmykker, som du ved, du ikke kommet til at bruge igen, og som bare ligge og samle støv, så overvej at sælge det i stedet. Måske er det mere værd end du går og tror. I Guldbech opkøber vi dit gamle guld/smykke til markedspriser. Du skal være 18 år og kunne fremvise billede legitimation for at kunne sælge gammelt guld. Ønsker du at købe et nyt smykke for værdien af dit gamle guld, lægger vi 15% over i prisen for dit guld.

Kundeudtalelser

"Mormor´s gamle perlekæde fik nyt liv hos Guldbech. De trak perlekæden om og nu kan jeg bruge den igen uden at være nervøs for om det springer. De monterede endda dupper i hver ende, så jeg kan bruge smukke connection låse på den. Stor tak for god inspiration"
Vibeke Jørgensen
"Jeg havde nogle gamle guld arvesmykker i mit smykke skrin, som jeg aldrig brugte. Jeg fik god inspiration hos Guldbech og fik lavet 2 par flotte øreringe jeg har meget mere glæde af og bruger til daglig og fest"
Birthe Marie Nielsen
"For 40år siden fik jeg en flot ring af min mand i morgengave, desvære har jeg ikke kunne passe den de sidste 10år. Guldbech fik mig overtalt til at få den udvidet, så nu kan den komme af og på igen. Mange tak for det"
Karen Madsen
"Jeg havde et billigt armbånd i sølv med noget bling på, ikke den store værdi, men høj affektionsværdi. Guldbech fik sat ny lås på, så nu kommer minderne frem igen"
Heidi Olsen