fbpx

Vores værksteder

Vi har i Guldbech mange flere kompetencer, end blot salg af ure og smykker. Vi har flere dygtige værksteder tilknyttet vores butik. Værksteder med stor erfaring og dygtige medarbejdere således, at vi altid kan sikre dig den bedste mulige service, når du har brug for det. Vi har blandt andet vores dygtige urmager, som har en af Danmarks nok største samling af OMEGA reservedele. Sigurd er desuden Danmarks yngste udlærte urmager, og i dag har han mere end 10 års erfaring som udlært urmager.

Vi kan i dag også tilbyde graveringer. Vi udfører både maskingravering og håndgravering, så du kan få graveret i smykker, pokaler eller i et emne du selv kommer med.  Vi har udstyret i butikken, og kan gravere i løbet af få dage. Med en gravering bliver din gave helt unik, og får således en helt speciel betydning for modtageren.

Vi er også rigtig glade for at kunne sende vores smykke reparationer videre til guldsmed Torben Nørbo, som har eget værksted. Udover reparationer af smykker, kan han også lave nye smykker af omsmeltet guld/gamle smykker. Det giver dig mulighed for at genbruge guld og ædelstene fra dine gamle smykker, og i samråd med Torben, at få designet dit eget helt unikke smykke.

Vi har investeret i professionelt udstyr til at udføre en ultralyds smykke -rens. Ultralyd er den abosult mest skånsomme rens, du kan forkæle dine smykker med. Du vil opleve, at dine smykker får nyt liv, og de kommer til at skinne og funkle som var de helt nye.

Urmager

Vores urmager har mere end 10 års erfaring i feltet og elsker en udfordring. Der findes ingenting han ikke kan ordne!

Gravering

Vi tilbyder graveringen indenfor både smykker, pokaler og medaljer og andre ejendele såsom smykkeskrin

Guldsmed

Vores guldsmed kan med garanti give helt nyt liv til dit gamle guld og derved levere et special designet smykke 

Smykkerens

Med en omgang smykkerens får du muligheden for at bringe gamle smykker tilbage til livet igen

Close Menu