Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Guldbech logo hvid

Vielsesringe

divider 36053

Skal I giftes?

Vores vielsesrådgivere står klar til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige vielsesringe. Vi en ære i at hjælpe jer med at finde lige præcis de ringe I måtte have behov for. I kan book tid til et uforpligtende møde, eller kontakte os hvis I har spørgsmål, i udvælgelsen af vielsesringe

Personlig rådgivning

Vores vielses eksperter står klar til at rådgive jer med det svære valg

Diamant certifikat

Når du køber et smykke med Diamant i, modtager du et diamant Certifikat

Gratis indgravering

Gør ringene mere personlig med en indgravering. Vi graverer gratis

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af ringe og vi har noget i alle prisklasser

Skal I giftes?

Hos Guldbech lægger vi vægt på god service og personlig rådgivning, derfor tilbyder vi jer et møde med vores vielseseksperter, der kan guide jer bedst muligt igennem jeres process I udvælgelsen af jeres vielsesringe

Find vielsesringe efter materiale

I medgang & modgang

92783g

Design jeres vielsesringe

Hos Guldbech Ure & Smykker har du mulighed for at designe jeres helt egne vielsesringe. Her kan i designe ringen ligesom i måtte ønske det, helt ned til de mindste detaljer. Derved kan i hos os skabe jeres egne unikke og personlige vielsesringe. Prøv vores vielsesring designer via linket herunder eller i vores butik, hvor vores vielsesrådgivere står klar til at hjælpe jer med de svære valg.

nikki gibson UBxQX5JWqWo unsplash 1 scaled
Drømmer i om et par unikke vielsesringe? Hos Guldbech tilbyder vi jer at få specialdesignet jeres vielsesringe,så de passer lige netop til jeres æstetik og livstil. Klik ind på ring konfiguratoren, eller book tid med vores vielseseksperter, så hjælper vi jer, med at designe de perfekte vielsesringe.

Design jeres vielsesringe

raadgivning20

Spar 20 %
På alle forlovelses og vielsesringe*

*Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Hvilken type vielsesringe leder I efter?

Der findes en hav af vielsesringe, og hos Guldbech har vi vielsesringe til enhver smag. Om du søger en helt unik vielsesring eller en klassisk, sørger vi altid for at guide dig igennem udvælgelses processen så godt som muligt.

 

jonathan borba OoJIOP2QLUg unsplash
klokke

Find vielsesringe efter pris

Find vielsesringe efter pris

under 2500
2 5
5 10
10 20
Snapinsta.app 1080 302015880 117116351107411 545118514604697026 n

Guldbechs Guides

Hvad er vigtigt i udvælgelsen af vielsesringe?

Valget af vielsesringen er en stor beslutning. Når hverdagen falder på og minderne så småt falmer, er ringene jeres bedste og blivende minde fra den store dag. Det er derfor vigtigt at få valgt den helt rigtige ring, som symboliserer jeres kærlighed.

Udforsk vores vielsesbrands

raadgivning

Book tid

Mangler I personlig rådgivning?

Book en tid til at komme ned i vores fysiske butik i Horsens. Vi står klar til at tage i mod jer med champagne og fyldte chokolader, så i får den bedste oplevelse i udvælgelsen af vielsesringene.

raadgivning2
vielsesringe bred

At bruden skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt,
noget blåt og en mønt i skoen? Der er mange regler og
Traditioner når man skal giftes. Læs de sjove og mindeværdige
Traditioner, og find ud af hvilke I skal have med til jeres bryllup.

Vidste du?

Ofte stillede spørgsmål

I mange af de europædiske lande, er det mest normale at bære vielsesringe på sin højre ringefinger da man i kirken bruges højre hånd til at aflægge troskabsløftet. 

En forlovelsesring gives normalt som en gave til sin partner som et tegn på forlovelse og engagement. En vielsesring er derimod en ring, som brudeparret giver hinanden under bryllupsceremonien som et symbol på deres troskab og løfte til hinanden.

Ja det har vi. Vi har en stor flot butik i Horsens, hvor du er velkommen til at komme ned og og få en snak med vores dygtige vielses rådgivere. Så sørger de for at du/I får en god oplevelse og rådgivning i valget af ringe.

Prisen for en vielsesring varierer meget afhængigt af faktorer som materialer, design og størrelse. Der er vielsesringe i alle prisklasser, og prisen hos os kan variere fra under 2.500 til 20.000 kr + 

Det er en god idé at overveje din personlige stil og smag, når du vælger en vielsesring. Tænk også over materialevalg, design og størrelsen på ringen. Det er også vigtigt at sørge for, at ringen passer godt og er behagelig at bære.

Hvis du mangler rådgivning til valget af vielsesringe, er du velkommen til at booke tid til et besøg i vores fysiske butik, eller kontake os på mail: [email protected] eller Tlf: +45 75 61 24 22

Udforsk også..

Gaveidéer

314870915 1308777746586146 5599146547041174163 n 1

Guldbechs Guides

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.