FRI FRAGT VED KØB OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
FRI FRAGT VED KØB AF OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
HURTIG LEVERING

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00

0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Vielsesringe

beatriz perez moya M2T1j 6Fn8w unsplash

Mangler du professionel ekspertise

Personlig rådgivning

Valget af vielsesringen er en stor beslutning. Når hverdagen falder på og minderne så småt falmer, er ringene jeres bedste og blivende minde fra den store dag. Det er derfor vigtigt at få valgt den helt rigtige ring, som symboliserer jeres kærlighed. 

Book en tid hos en af vores vielses rådgivere. Vi sætter god tid af til at gennemgå jeres ønsker og I får rig mulighed for at prøve en masse forskellige ringe og finde det helt rette par. Vi byder altid på en lille forfriskning.

Vielsesringe

I guld

Vielsesringe i guld er det gode holdbare valg. 14 kt & 18 kt guld forgår aldrig og holder sig pæn i farven resten af jeres tid. Ringe i 14 kt er den mest holdbare type ring og derfor perfekt til hverdagsbrug. Udvalget af vielsesringe i guld er stort og der er noget for enhver smag.

Vielsesringe 2143

Design din egen vielsesring

Personligt udtryk

Hos Guldbech Ure & Smykker har du mulighed for at designe jeres helt egne vielsesringe. Her kan i designe ringen ligesom i måtte ønske det, helt ned til de mindste detaljer. Derved kan i hos os skabe jeres egne unikke og personlige vielsesringe. Prøv vores vielsesring designer via linket herunder eller i vores butik, hvor vores vielsesrådgivere står klar til at hjælpe jer med de svære valg.

M66713643

Vielsesringe

I hvidguld

Hvidguld skinner flot hvidt og får diamanter til at funkle endnu mere. Går i normalt med sølvsmykker er en hvidguldsring det perfekte valg, I får alle guldets gode egenskaber samtidig med at I får vielsesringe der skinner klart hvidt. Find et udpluk af alle vores elegante hvidguld vielsesringe herunder eller kom ind i vores butik og se det fulde udvalg.

Find jeres

Vielsesringe

Der findes et væld af store beslutninger man skal træffe, når man skal vælge sin vielsesring. Valget er svært, da det skal symbolisere jeres evige kærlighed til hinanden. Hvis ikke ovenstående vielsesring typer faldte i jeres smag, kan i med fordel dykke ned i nedenstående rosaguld, sølv eller titaniums vielsesringe.

Populære vielsesringe brands

Vielsesringe

Til ham

Her har vi samlet et stort udvalg af vielsesringe til herrer, hvor du nemt finde en ring der kan matche din udkårnes ring. 

Om du ønsker en ring i guld, hvidguld eller titanium i et råt eller enkelt udtryk, er mulighederne mange. Dyk ned i vores store udvalg og tag gerne kontakt til vores dygtige vielsesrådgivere for at få personlig betjening.

vielseman

Find smykker

Til bruden

Prikken over i’et til din kjole er smykkerne. Du finder her et stort udvalg af smykker som færdiggør dit outfit på smukkeste vis. Husk vi har 14 dages fortrydelsesret, så du kan roligt bestille forskellige smykker hjem, så du kan prøve smykkerne sammen med din kjole. De smykker der ikke passer til, sender du blot retur til os.

Find tilbehør

Til brudgommen

Mangler du et lækkert ur, et par manchetknapper eller en slipsenål til at fuldende dit outfit, har vi fundet et stort udvalg som er det rette valg til den store dag. Her finder du vores bedst sælgende produkter indenfor netop disse kategorier. 

All you need is love

Hjerter

Morgengaver

Til hende

Morgengaver gives typisk dagen efter brylluppet, men du kan også give din partner gaven på jeres bryllupsdag, dette er en god ide hvis du har købt et flot smykke din partner skal bære på jeres store dag. Disse kommer i alle prisklasser og kategorier og kan personliggøres med gravering for at gøre den endnu mere unik. Se vores mest populære morgengaver til hende herunder.

Morgengaver

Til ham

Manden skal heldigvis heller ikke snydes for en morgengave. Her er det specielt populært at give gommen et ur, hvori der er blevet graveret jeres bryllupsdato. Udover ure kan i også finde manchetknapper, slipsenåle og flotte ringe i alle prisklasser. Kontakt os for at få gjort din gave ekstra personlig.

samantha gades N1CZNuM Fd8 unsplash scaled

Guldbechs vielses

Guides

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere. Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Book tid til personlig rådgivning

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere. Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.

Book tid til personlig rådgivning

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Snapinsta.app 1080 140227005 404319490635338 2912033423676647065 n

Guldbechs vielsesunivers

Forlovelsesringe

Valget af forlovelsesring er en stor beslutning. Vi har her samlet alle vores forlovelsesringe i alt fra guld til sølv, både med og uden diamanter. Gå på opdagelse blandt hundredvis af forlovelsesringe og lad dig inspirere.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu