fbpx
  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
  • ALTID GOD SERVICE

Urremme bestsellers

Urremme

I takt med at det er blevet nemmere at skifte sin urrem, er sortimentet også blevet bredere. Der findes i dag en urrem til enhver anledning. Vi har de helt klassiske og stadig mest solgte læderremme i brune og sorte nuancer, men vi har et sort udvalg i stållænker og de nye mesh lænker. Er du til lidt spræl, så kan du også vælge en NATO rem, som findes i forskellige farvekombinationer. Skulle du forelske dig i flere remme, så er det helt ok.

Urremme - Se et udpluk af vores udvalg her

Urrem i nyt design

I de sidste par år, er der kommer flere nye eller genfundne materialer, når vi taler om urremme.  Daniel Wellington har genskabt Nato remmen, og den er meget populær blandet de unge mennesker, der gerne vil have et afslappet look. Urremmen er fremstillet i kraftigt canvas, og fået i et utal af farver og mønstre. Med en Nato rem i samlingen, får du mulighed for at lege med forskellige udtryk, og den er desuden nem at rengøre og forholdsvis billig, så man kan godt have 2 i forskellig farver. Et andet nyt og meget populært materiale er Mesh.  Mesh remme er fremstillet i tynde metaltråde, som er strikket sammen til en rem. Disse remme er blevet et kæmpe hit blandt både mænd og kvinder. De er lette og meget behagelige at bære om håndleddet.  

Læder eller stål

I takt med at det er blevet nemmere at skifte sin urrem, er udvalget også blevet kæmpe stort. Der findes en urrem til enhver anledning. Men det er vigtigt, at vælge den rigtige rem, og give den den rigtige behandling, hvis man gerne vil have, at den skal se pæn og lækker ud i længere tid. Den helt klart mest solgte urrem er en læderurrem. Den er komfortable at have på, den er afslappet i sit udtryk og fås i de klassiske sorte og brune nuancer. Men I de senere år er læderremmen også kommet i mange andre farver, som for eksempel blå, grøn og rød. Den fås i en helt glat udgave, men også med forskellige tryk/prægninger.  Skal urremmen være lidt mere hårdfør, så vil vi anbefale en stållænke til dit ur. En rustfri stållænke er nem at pleje og vedligeholde, og den fås i mange forskellige designs og overflader. Ønsker du et råt look, kan du vælge en stållænke med store kraftige led, og vil man i stedet have et feminint elegant udtryk, skal man vælge en blank guld stållænke med små fine led. En urlænke i stål passer til alt.

SKift din urrem

I gamle dage og indtil for blot et par år siden, var det ikke normalt, at man skiftede sin urrem, med mindre den var slidt i stykker og det derfor var nødvendigt med en ny rem, for at uret kunne bruges.  Tidligere tænkte man, at når man havde købt et ur, så var det sådan, det så ud for altid. Men I dag er mulighederne helt anderledes. I dag kan man nemlig på langt de fleste ure, nemt og hurtigt skifte remmen. Så udover at skifte urrem, fordi den er blevet slidt og grim, så kan man også skifte den, for at ændre udtrykket på uret. En anden grund til at skifte, kan være, at man skal bruge uret til et arbejde, hvor urremmen skal være solid og kunne holde til for eksempel at være i kontakt med vand. I dag hvor skiftet sker i løbet af et par minutter, kan man sagtens benytte sit ur til både arbejdsbrug og til pænt brug.  Så har du et ældre ur, du godt kunne tænkte dig at friske lidt op, så forkæl det med en ny urrem, eller måske 2, så det kan bruges til forskellige anledninger.

Lad urmageren hjælpe

Skal du have urremmen på dit gamle ur skiftet, så er der som sagt mange muligheder at vælge imellem. Kom ind i Guldbech på Jessensgade og lad os hjælpe med at finde den urrem, der passet til det udtryk du gerne vil have. Du kan vælge mellem mange forskellige i stål, læder, mesh eller Canvas (Nato). Det er vigtigt at du kommer ind i butikken og prøver nogle af de remme, vi har i vores sortiment, så du kan få en fornemmelse af om du er til brede- eller smalle remme, om du er til stål, mesh eller læder. Nogle af remmene kan du selv skifte, andre skifter vores urmager hurtigt for dig, så du er helt sikkert på, at det passer til dit håndled.  Og skulle du forelske dig i flere af vores remme – så bare rolig, du er ikke den eneste, der har flere remme i samlingen.

Close Menu