fbpx

Urmager

Der kan være mange årsager til, at et ur skal på værksted. Måske er det gået i stå, eller det går for langsomt, eller måske er glasset gået i stykker eller urremmen er slidt. Vi har i Guldbech vores eget urmager værksted, hvor vores urmager Sigurd Bertelsen holder til. Sigurd er uddannet urmager og har mere end 10 års erfaring bag sig. Han løser små som store ur reparationer med omhu og præcision.

For at bevare et urs værdi og funktioner, anbefaler vi, at uret tjekkes minimum hvert 5. år. Olien i et urværk mister med tiden sin viskositet, hvilket har stor betydning for slitagen i urværket. Ved et servicetjek bliver uret skilt ad og urværket renses og smøres, og evt. slidte dele udskiftes, så uret holder endnu længere.

Vi er i Guldbech stolte af vores ur-værksted og vores urmager, som kan det traditionelle håndværk, samtidig med at han også er opdateret med den nye teknologi. Sigurd har sin base i butikken, og står altid til rådighed for en snak om dit ur. Vi reparerer alle urmærker, hvortil der kan skaffes originale reservedele.

Batteriskift

Et ur batteri holder ikke evigt, uanset hvor dyrt et ur, man har købt. Typisk holder et ur batteri i omkring et års tid. Så når du nærmere dig et år siden du købte uret, eller du sidst fik skiftet batteri, så kom ind og få foretaget et batterieskifte, så du er på forkant med tiden. Vi har professionelt udstyr til at foretage batteriskifte med, således du undgår, at dit ur bliver beskadiget eller ridset.​

Skift af urremme

De fleste mennesker går med deres ur hele dagen, både på arbejdet, når de dyrker sport og når opvasken skal klares. Så der er ingen tvivl om, at urremmen bliver udsat for lidt af hvert, så på et tidspunkt skal det skiftes. Er det tid for at få det skiftet, så kan vi klare det for dig i Guldbech. Vi har et kæmpe udvalg af nye urremme, både de klassiske læderremme, men også de mere moderne remme i mesh og canvas. Vi har uddannet personale, der hurtigt og professionelt kan skifte din rem, samt vejlede dig i, hvilken ny rem der skal sættes på. Er det ikke tid at få skiftet urremmen endnu, men har du mistet en rimstift, klare vi også det.​

Reparation af armbåndsur

Små reparationer, såsom batteriskift, skift/tilpasning af urremmen og udskiftning af remstift, vil vi som regel kunne klare, mens du venter, får en kop kaffe i butikken eller går en lille tur. Andre reparationer tager længere tid og kræver ofte nye reservedele. Vores urmager Sigurd vil, når han har undersøgt dit ur, tage kontakt til dig angående arbejdsomfang og pris. En reparation vil normalt tage omkring 2-3 uger således, at urmageren også kan sikre sig, at uret fungerer perfekt efter, at reparationen er udført.​

Reparation af stueure

Uanset hvilken type og fabrikat dit stueur er, skal det vedligeholdes og have et regelmæssigt servicetjek, hvis du vil bevare dets funktioner i tip top stand i mange år. Sigurd, vores urmager har specialiseret sig i reparation af stueure – også stueure af ældre dato. Ofte er det nok at rense og smøre urværket, andre gange skal der nye reservedele til. Så har du, eller kender du en, der har et stueur, der ikke virker, så kontakt vores urmager, så I kan aftale nærmere. Har du ikke mulighed for selv at komme ind i butikken med uret, er der mulighed for at lave en aftale om afhentning af det. Vi aftaler altid hvilke reparationer, der skal udføres og hvad prisen er for det, inden reparationen udføres.​

Kundeudtalelser

"Har fået mine forældres gamle stueur repareret hos urmageren i Guldbech. Var super tilfreds med den service de leverede. Urmageren kom og hentede uret, og efter reparationen leverede han det tilbage, og sikrede sig at det også gik, efter det var hængt på plads."
Ida Gaarsdal
Reperation af ur
" Mit gamle ur havde problemer med dug og skidt. Efter rensning og nye pakninger er det blevet som nyt igen. God og prof service "
Andreas Kjær
Rensning af ur
"Super hurtigt batteriskifte. Blev skiftet mens jeg fik en kop kaffen i butikken."
Ane Lund
Batteriskift
"Har haft mit gamle vintage ur til eftersyn hos urmageren i Guldbech. Det er næsten blevet som nyt, og til den aftalte pris. Fik en god snak med urmageren inden reparationen. Han var venlig og virkede super kompetent."
Magnus Pedersen
Reperation

Mangler dit ur en overhaling?

Har du et ur af ældre dato i din ur samling, som trænger til et service tjek, så tag det med ind til os i Guldbech. Vi har vores egen urmager, som med omhu og godt håndværk vil givet dit ur en kærlig behandling. Det vil blive skilt ad, renset og smurt, så det vil kunne gå igen i mange år. Som vores urmager siger; han arbejder, for at få tiden til at gå!

Vores andre værksteder

Gravering

Vi tilbyder graveringen indenfor både smykker, pokaler og medaljer og andre ejendele såsom smykkeskrin

Guldsmed

Vores guldsmed kan med garanti give helt nyt liv til dit gamle guld og derved levere et special designet smykke 

Smykkerens

Med en omgang smykkerens får du muligheden for at bringe gamle smykker tilbage til livet igen

Luk menu