Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

SIf banner 2000x750 1

Luxury for less

Eksklusiv luksus til overkommelige priser

Let yourself shine

Smykker der fremhæver og forstærker din naturlige skønhed

Nordisk design

Designet bære præg af og er inspireret af Islands smukke og rå natur

Sif J. 13

Sif Jakobs Bestsellers

Forkæl dig selv med de mest populære smykker og ure fra Sif Jakobs Jewellery. Nedenstående er et mix af alle vores kunder favoritter og mest solgte smykker fra Sif Jakobs. Nedenstående bestsellers giver dig en unik mulighed for at skabe et elegant og tidløst look med de mest eftertragtede designs fra diverse Sif Jakobs kollektioner.

Sif J. 13

Let yourself shine

Sparkling darlings

For Sif Jakobs handler det ikke blot om smykker. Det handler om at forstærke den naturlige skønhed, som enhver kvinde bærer i sig, ved at tilføje en vigtig og iøjnfalende gnist.

Smykker er mere end blot genstande; de er nøglen til at låse op for din egen strålende skønhed.

Lad dit indre lys skinne frit og ubesværet, som et smykke fra Sif Jakobs, og vær en del af denne enestående fortælling om skønhed, selvtillid og strålende elegance ved at

”Let yourself shine”.

Sif J sparkling darlings
This is a tooltip 1 of 4 End Tour This is a tooltip 2 of 4 End Tour This is a tooltip 3 of 4 End Tour This is a tooltip 4 of 4 End Tour

Time to shine

Sif Jakobs ure er en fusion af skandinavisk design og italiensk raffinement. Feminint udsmykket med zirkoner og modens trendfarver tilfører Sif Jakobs ure din stil til et strejf af glans og glamour.

Urene fås i flere forskellige modeller, alle med sin egen karakter, så du kan finde et, der matcher dit personlige udtryk

sif watches cover banner medium resolution 1

Time to shine

Sif Jakobs ure er en fusion af skandinavisk design og italiensk raffinement.

Feminint udsmykket med zirkoner og modens trendfarver tilfører Sif Jakobs ure din stil til et strejf af glans og glamour.

Kollektioner

Sif Jakobs islandske rødder kombineret med hendes kærlighed til Italiensk elegance og arkitektur er en konstant kilde til inspiration i designet af hendes smykker. Dette er særligt synligt i titlerne på hendes kollektioner, der primært er opkaldt efter forskellige italienske byer eller byggestile. For eksempel den populære Ellisse kollektion, der er navngivet efter det italienske ord for “ellipse” og er en hyldest til den betagende, buede form, der har sat sit præg på Italiens prægtige arkitektur gennem historien.

Nyheder

Opdag de seneste smykkenyheder fra Sif Jakobs og vær blandt de første til at bære den nyeste kollektion. Vores udvalg præsenterer de seneste tendenser inden for smykkedesign.

Get the look

Skab dit eget look

I vores shop the look univers kan du finde inspiration til at sammensætte dit helt eget Sif Jakobs look. 

Fremhæv din naturlige skønhed ved at kombinere Sif Jakobs’ elegante smykker til et fuldendt look, der får dig til at skinne med en iøjnefaldende gnist og glamourøs udstråling.

Om Sif Jakobs

Kvinden bag det populære brand er Sif Jakobs. Hendes rejser, livsstil og instinktiv passion for design har skabt et meget personligt smykkebrand. Et smykkebrand som går op i, at designe smykker til overkommelige priser.

Sif er født på Island, uddannet guldsmed i Sverige og har boet i København siden år 2000. I flere år har Italien været hendes andet hjem.

4f9470f228e96f8b4f84da55f6290597
sif working

Nordisk design

Ud over inspirationen fra Italiensk arkitektur og elegance, fungerer hjemlandet Island også som inspirationskilde for Sif Jakobs designs af hendes smykker.

Island, et land skabt af vulkansk kraft og ældgamle klippesider, hvor majestætiske vandfald og mystiske kilder formår at forføre sindet.

Disse naturskabte underværker fra det nordlige land afspejles i hendes designs.

Hendes smykker bærer et køligt nordisk præg, der hylder den rene skønhed og tidløse elegance, som findes i det rå og urørte landskab.

4f9470f228e96f8b4f84da55f6290597
0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.