Om GULDBECH

Baggrund

I efteråret 2018 overtog vi J.P. Nielsens efterfølger i Horsens, en butik som har haft hjemsted i Horsens i over 40 år. Vi har moderniseret butikken med et nyt navn, Guldbech, og et helt nyt udseende. Hele butikken på Jessensgade 4, i Horsens har fået en total make-over, og fremstår nu som en lys, indbydende og hyggelig butik. Udover salg af ure og smykker har butikken også en fotoafdeling, som udover salg af fotoartikler også har et stort Atelier.

Den nye butik

Vores ønske med den nye moderne butik, er at give alle en god oplevelse, når man som kunde handler i butikken. Vi vil gerne, at alle skal føle sig hjemme og velkomne hos Guldbech. Udover vores fysiske butik i Jessensgade i Horsens, har vi etableret en webshop. Vores ønske med webshoppen, er at give flere mulighed for at kunne købe vores smykker og ure på en let og overskuelig måde. Udover et bredt udvalg af danske og udenlandske brands, tilbyder vi også reparation af ure, batteriskift, tilpasning af urrem/lænke, reparation af smykker, professionel smykkerens og gravering i næsten alle tænkelige emner.

Vi lægger vægt på ...

Gode oplevelser

Det at handle hos Guldbech, enten det er fysisk i butikken, eller det foregår via webshoppen, skal være en god oplevelse for alle. Vores service skal være i højsæde, og vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover.

Gode råd og vejledning

Ønsker du vejledning eller gode råd, enten til en reparation af et ur eller en smykkereparation, eller bare en god ide til en gave, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på mail eller telefon.

Bytteservice og returret

Guldbech er medlem af Guldsmedbranchens bytteservice. Varer købt hos os kan derfor byttes i ca 300 butikker fordelt i Danmark. Derudover er vi også Ur Specialist, så køber du et ur fra deres sortiment, får du 1 års ekstra reklamationsret. Udover 30 dages bytteret, giver vi pengene retur inden for 14 dage, hvis varen er ubrugt og påsat vores byttemærke.

Ekspertise og fagudlært personale

I vores ure- og smykkeafdelingen vil du blive mødt af Anja Pilegaard og Katja Tyron. Anja har mere end 10 års erfaring i smykkebranchen og hun er selv uddannet guldsmed. Katja er udlært hos JP Nielsen, og kender derfor butikker særdeles godt. Katja har specialiseret sig i ure.

Kom og besøg vores fysiske butik

send os en besked

Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål