fbpx

Konfirmationsgaver

Skal du købe en gave til en konfirmand – så har vi ideerne. Til pigerne er et flot smykke et stensikkert hit. Det kunne være et af de flotte marguerit smykker fra Lund Copenhagen, eller en lille fin kugle ring fra Susanne Friis Bjørner. Til drengene vil et oplagt gave valg være et armbåndsur, fra f.eks Daniel Wellington eller et af de seje vintage ure fra About Vintage.

Styling af konfirmanden

For de unge piger, der skal konfirmeres, er det vigtigt, at de stråler på dagen. Så udover en smuk konfirmationskjole, og et flot hår, kan man sætte prikken over i’et med nogle flotte smykker. Vi  i Guldbech hjælper gerne med gode råd til styling af konfirmanden. Vi har bla. Lige fået de helt nye design med margueritter hjem fra Lund Copenhagen. Margueritterne ser fantastiske flotte ud sammen med den hvide konfirmations kjole. Vi har matchende armbånd, halskæder, ringe og øreringe med margurietter i både guld og sølv. Kom ned i butikken og se det store udvalg, så du er sikker på at, få lige dem der passer dig bedst.

Et andet mere enkelt og super elegant look, kan man opnå med de super hotte helt enkle og tynde fingerringe i enten guld eller sølv. Dekan bruges enkeltvis, eller man kan sætte flere sammen. Vi har i Guldbech flere forskellige modeller fra bla. Susanne Friis Bjørner. Til disse tynde fingerringe vil et par matchende øreringe med en lille perle være perfekte på konfirmationsdagen. Tag endelig konfirmanden med ind i butikken, så finder vi helt sikkert et look, der passer til hende.

Konfirmationsgaver

Skal du købe en gave til en konfirmand, har vi en masse ideer, hvis ikke konfirmanden har specifikke ønsker.

Til pigerne vil et sikkert hit være et af de helt nye marguerit smykke fra Lund Copenhagen. Vi har mange forskellige design, med både en enkelt marguerit eller flere margueritter sat sammen. Vi har serier med både armbånd, halskæder, ringe og øreringe. Så kom endelig ind og se vores store udvalg. Et godt gavevalg kunne også være et mode smykker fra ByBiehl. Vi har de meget populære halskæder med et World vedhæng, eller et par øreringe med livets træ. Og også panser smykker, f.eks armbånd eller halskæder  er super populære blandt pigerne lige nu.

Til drengene vil et oplagt valg til konfirmationsgave være et armbånds ur. En gave han vil kunne have glæde af i mange år fremover. Et godt valg kunne være et ur fra About Vintage, et fremadstormende dansk ur brand.  Urerne fra About Vintage  har en udover et vintage look, som er meget hipt lige nu, også en historie.  Og ellers er et ur fra Daniel Wellington altid et sikkert hit blande de unge.  Vi har hos Guldbech  ure fra Daniel  Wellington til både piger og drenge. Er konfirmanden til lidt kant, er de seje retro ure i guld fra Casio det helt hotte.

En stor mærkedag

Den kommende tid står i konfirmationens tegn. En højtid, som er en stor mærkedag for de unge som skal konfirmeres, men også en stor dag for forældre og familie til konfirmanden. Der skal mange forberedelser og valg til for at gøre dagen perfekt. Hos guldsmed Guldbech kommer vi gerne med vores bud på hvorledes man kan style konfirmanden, så de er klar til den store dag.

Køb din gave hos Guldbech

Kom endelig ind i Guldbech og lad dig inspirere til en flot konfirmationsgave. Konfirmationsgaverne pakkes naturligvis flot ind, så de er klar til at blive afleveret på den store dag. Skulle gaven ikke falde i god jord hos konfirmanden, er der landsdækkende bytteservice indenfor 30 dage.

Så kom ind og besøg os i vores guldsmede butik, se det store udvalg vi har, prøv dem på, og få en snak med os. Vi har helt sikkert et, der passer til dig.

Luk menu