Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Indgraverbare smykker

Personlige smykker med gravering tilføjer en unik og personlig touch til dit look. Få dit navn, en særlig dato eller et symbol indgraveret på dit valg af smykke, og bær det som et personligt statement. Perfekt til både hverdag og særlige anledninger.

Forær en mindeværdig gave til en du holder af, med et indgraveret smykke

327045305 523437546439177 5812851208324926614 n 1

Personliggør dine smykker

Personliggør din gave med en indgravering og gør den ekstra speciel! Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum eller en anden speciel lejlighed, vil en indgravering tilføje en personlig og unik detalje til din gave. Vælg en betydningsfuld besked, navn eller datoer som har en special betydning for dig.

1. Udforsk

Udforsk vores mange muligheder af graverbare smykker. Her kan du både finde armbånd, halskæder, ringe, hjerter og meget mere.

2. Udvælg

Udvælg dit favorit smykke til indgravering. Herunder finder du alle vores smykker som du kan personliggøre med en gravering. Dette kunne også være et sæt.

3. Indgraver

Når du har udvalgt dit smykke, skal du have valgt, hvad du gerne vil gravere. Det kunne være et navn eller dato eller et selvtegnet portræt.

Hvad kan vi indgravere?

Dine egne streger

Vi har som noget nyt muligheden for at gravere dine egne streger, billeder eller håndskrift. Derved kan du skabe et personligt og betydningsfuldt smykke eller gave til en særlig person i dit liv. Via dette kan du gøre din gravering mere personlig end nogensinde før.

Y8EgSm6A

Engrave me, love me

We connect people through personalised jewellery

SJ P1064 CZYG 45 1 1 e1665916231732
Skaermbillede 2023 04 07 102147

Hvad kan du få indgraveret?

Har du også svært ved at vurdere hvad du gerne vil have graveret? Der findes mange muligheder, men de mest populære valg er; navne, statement eller en særlig dato. Vi har via linket herunder samlet eksempler på de mest populære graverings idéer, hvor du kan finde inspiration til, hvad du skal have graveret. dyk ned i alle mulighederne og bliv inspireret til din gravering.

Motiver

Man kan få indgraveret personlige beskeder og symboler på smykker i forskellige motiver. Hjerter, kors, plader, cirkler og stave er alle populære valg, der kan bruges til at skabe unikke og personlige smykker. Med muligheden for at tilføje navne, datoer eller særlige citater, kan disse smykker være en fantastisk gaveidé til en særlig lejlighed eller en måde at bære en personlig erklæring på sig selv.

269913626 4745301945566078 2976815290148422185 n
297039124 5359113420778276 5859131065735771632 n

Bogstaver

ci34fmi8p81oa7pek7hr

Stjernetegn

Personlige smykker

Personlige smykker kan tilføje en helt særlig betydning til dit look. Stjernetegns smykker er en populær måde at bære dit stjernetegn på og kan også være en symbolsk gave til en særlig person. Bogstavs smykker er også en smuk måde at tilføje et personlig touch til dit look eller til at give en personlig gave til en, du holder af. 

Graverbare smykker til mænd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ofte stillede spørgsmål

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, men med gravering kan dette tilføje 1-2 ekstra dage. Der er dog stor sandsynlighed for, at det ikke giver ekstra leveringstid. Når vi har modtaget din ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Du kan altid følge din pakke via det trackingnummer, du modtager, når ordren er afsendt. 

Personlige indgraverede produkter kan ikke returneres. Disse er special bestillinger og kan derfor ikke returneres til os.

Ja det har vi. Vi har en stor flot butik i Horsens, hvor vi laver alle vores graveringer. Derfor kan du også komme og se, hvordan vi gravere, hvis du måtte ønske dette. 

Du kan også spare fragten ved at afhente i vores butik. Så gør vi den klar til dig dernede. Du får automatisk besked når vi har gjort din ordre klar til afhentning.

Hvis du fortryder dit køb, skal du kontakte os hurtigst muligt hvis du ønsker at annullere din ordre. Hvis ordren allerede er lavet, er det ikke muligt at annullere ordren.

Produktinformation

Ja, blot indsæt ❤️ ved hjælp af tastaturet til højre for indgraveringsfeltet under hvert produkt. Bemærk dog, at det bliver et omrids af hjertet og ikke et rødt hjerte.

Hvis du har forespørgsler, bør du rette henvendelse til vores kundeservice på [email protected], chatten eller via telefonen. Vi kan gravere dine egne tegninger og streger også.

Alle vores produkter bliver indgraveret personligt i vores fysiske butik i Horsens med en diamant indgravering. Dette betyder, at diamanten ridser/skærer ned i selve smykket og dermed foreviges et livslangt minde på en smuk og elegant måde.

Alle vores smykker er lavet af 925 sterling sølv. Guldsmykkerne er forgyldt med 18K guld. Vores manchetknapper og slipsenåle vil oftest være i rustfrit stål. Der er også mulighed for gravering i 8 og 14 karat guld smykker.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.