Please, add your first item to the wishlist

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

[xoo_wsc_cart]
0

Din kurv

0
Subtotal: kr.0,00

Ingen varer i kurven.

Hvilken type forlovelsesring passer til hende?

Når det kommer til udvælgelsen af din udkårnes forlovelsesring, kan der være mange ting der skal tages stilling til. I denne guide vil vi rådgive dig og give dig tip dig når du skal udvælge forlovelsesringen.

bride s hand with minimalistic engagement ring with diamond

Udforsk vores forlovelsesringe

Hos Guldbech har vi et stort udvalg af forlovelsesringe. Ønsker du en unik forlovelsesring kan du selv designe den i vores ring designer.

Hvad er hendes stil?

Valg af en forlovelsesring afhænger af mange faktorer, som bl.a. personlig stil og præferencer. Her er nogle faktorer, som kan være nyttige at overveje:

Hvad er din partners stil? Overvej hendes personlige stil og smag. Er hun mere til enkel og klassisk stil eller mere til unikke designs? Hvilken farve og stil foretrækker hun normalt?

Her kan du overveje hvilket materiale plejer hun at vælge. Vi tilbyder forlovelsesringe i guld, hvidguld, rosaguld og sølv.

Med eller uden diamant? Det er meget almindeligt at vælge en diamant i en forlovelsesring, men der er også andre muligheder såsom safir, rubin, smaragd og andre ædelstene. Overvej hvad der ville passe til hendes stil, og hvad hun ville sætte pris på.

 

hands bride with tender engagement ring
Snapinsta.app 342538687 212182438183142 8417451891856257751 n 1080

Gode råd

Hvis du er i tvivl om hendes stil, kan det være en god idé at spørge hendes venner og familie. Hvis du mangler yderligere rådgivning er du velkommen til at kontakte os  via e-mail: [email protected] eller tlf. +45 75 61 24.

Du kan også booke tid til et møde med vores vielsesrådgivere, som kan hjælpe med det svære valg. 

“We can only learn to love by loving.”

Guldbech logo hvid

Populært lige nu

Gratis fragt ved køb over 400,-

Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.