fbpx

Gravering

Gravering stammer fra ”at indridse”. Når man graverer, graver man derfor ned i materialet, således der fremkommer et billede, eller en tekst. Alt efter hvilken graveringstype man benyttet, vil billedet eller teksten fremstå på forskellig vis.

Har du et emne, du gerne vil have en tekst graveret i, enten til dig selv, eller som gave til en barnedåb, en student, et svendegilde eller til dit livs kærlighed, så kan vi hjælpe dig. Hos Guldbech laver vi professionelle graveringer i høj kvalitet, og vi kan graveringer i alt lige fra sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, id- skilte, vinglas, HC Andersen julehjerter til medaljer og pokaler. I de fleste tilfælde kan vi klare graveringen med vores eget professionelle udstyr. Vi udfører både maskingravering og til de sværeste ting benytter vi håndgravering.

Gravering af medaljer og pokaler

Er I en idrætsforening, en jagtklub, en hundeklub eller måske har I en årlig vejfest, hvor der skal kåres en vinder, den sødeste hund eller måske er det vejens flotteste have, der skal have en anderkendelse. Vi har i butikken et stort udvalg af pokaler og medaljer, hvor I kan få graveret, lige den tekst I ønsker. Har du selvet emne, f.eks en vandrepokal, måske en skovl, eller andet, så laver vi også gerne graveringer i dette, efter dit ønske. Vi kan lave graveringerne i forskellige størrelse og skriftstyper. Så kom ind og se, hvad vi kan lave for dig.

Graveringer i smykker og gaver

Ønsker du at give en mere personlig gave, som skal bevares som et minde i mange år fremover, er en gravering i gaven en rigtig god ide. Gaven bliver lige pludselig unik og personlig, og vil have en helt speciel betydning for modtageren. En gravering behøver ikke være stor og prangende, den kan også være lille og gemt lidt af vejen, så kun modtageren ved hvor den er, og hvilken betydning den har. Til barnedåb har vi rigtig mange artikler i butikken, som der kan graveres i. Det kan være et lille fint smykkeskrin, eller et bordflag, hvorpå man kan gravere barnets navn og måske dåbs datoen. Eller det kan være et skin med den første hårlok, den første tand eller noget helt andet. Vi kan lave graveringer i næsten alt. Ønsker du at give noget helt specielt til dit livs kærlighed, laver vi også graveringer i ringe, vedhæng til halskæder, og armringe/armbånd.  Det kan også lade sig gøre, at få lavet en gravering i et ur, eller en lighter. Har du selv en ide, så kom ind og få en snak med os.

Kundeudtalelser

" Vi har en skør ting på vejen hvor vi bor, den af naboerne, der sidst får klippet hæk, skal have vores vandrepokal. Guldbech var rigtig gode til at hjælpe "
Gudrun Hansen
Gravering af pokal
" Vi skulle i håndbold klubben give et ur til året´s frivillige træner. Guldbech lavede en rigtig flot indgravering på bagsiden. Vi kommer igen næste gang "
Conni Pedersen
Gravering af ur
" Jeg var for sent ude, jeg skulle bruge et kadaverskilt med navn til min kæreste. Guldbech klarede det på kun 2 dage. Næste gang er jeg i bedre tid "
Mette
Kadaverskilt
" Selvom de ligger et stykke væk, plejer vi altid at få indgraveret vores vandre pokaler hos Guldbech i Horsens. Altid flot arbejde og til aftalt tid "
Schæfer klubben
Gravering af pokal

Gør det lidt sjovere med en pokal med gravering.

Gør jeres vejturnering eller afslutningen i håndboldforeningen lidt sjovere med medaljer eller en fin pokal. Men en flot tekst graveret i pokalen, bliver præmien meget mere personlig og får derfor ekstra betydning for modtageren. I Guldbech graverer vi i pokaler, sparebøsser, smykkeskrin, bordflag, ID skilte, HC Andersen julehjerter og meget mere. Vi gravere indenfor et par dage, så kig forbi Guldbech og hør hvad vi kan.

Vores andre værksteder

Urmager

Vores urmager har mere end 15 års erfaring i feltet og elsker en udfordring. Der findes ingenting han ikke kan ordne!

Guldsmed

Vores guldsmed kan med garanti give helt nyt liv til dit gamle guld og derved levere et special designet smykke 

Smykkerens

Med en omgang smykkerens får du muligheden for at bringe gamle smykker tilbage til livet igen

Close Menu