FRI FRAGT VED KØB OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
FRI FRAGT VED KØB AF OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
HURTIG LEVERING

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00

0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Forlovelsesringe

beatriz perez moya M2T1j 6Fn8w unsplash

Få professionel ekspertise

Personlig rådgivning

Valget af forlovelsesringen er en stor beslutning. Specielt denne ring skal symbolisere kærlighed, men samtidig også være i samme stil som din kommende kone ønsker. Dette kan være rigtig svært, hvorfor vi altid anbefaler at tage kontakt til vores vielsesrådgivere. Forlovelsesringe er det ultimative symbol på kærlighed, hvorfor det er vigtigt at træffe den rigtige beslutning.

Vi står klar til at vejlede dig i dit valg af forlovelsesring. Vores eksperter har mange års erfaring med salg af netop forlovelsesring og sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige ring.

Forlovelsesringe

I guld

Forlovelsesringe i guld er et  klassisk og sikkert valg. Vi har et flot udvalg af forlovelsesringe i guld både med og uden diamanter. En 14 eller 18 kt guld forlovelsesring holder sig flot i farven for evigt, det er derfor et oplagt valg til en forlovelsesring og vores klart bedstsælgende forlovelsesringe.

Design din egen forlovelsesring

Personligt udtryk

Her har du mulighed for at personliggøre og designe din helt egen forlovelsesring. Prøv  vores ringdesigner her online eller kom ind til os, så hjælper vi dig med at designe din helt egen forlovelsesring. Ved at designe din egen forlovelsesring får du derved muligheden for at gøre den helt unik og personliggøre den til dig og din kære.

Forlovelsesringe

I hvidguld

Hvidguld skinner flot hvidt og får diamanter til at funkle endnu mere end andre materialer. Går din partner med sølvsmykker er en hvidguldsring det perfekte valg, da du får alle guldets gode egenskaber samtidig med du får en ring der skinner klart hvidt. Find et udvalg af vores hvidguld forlovelsesringe herunder eller kom ind i vores butik og se det fulde udvalg.

Forlovelsesringe

Med diamanter

Forlovelsesringe i guld og med diamanter er det gode sikre valg. Diamanten og guldet holder sig flot og forgår aldrig, ligesom jeres kærlighed til hinanden.

En klassisk diamant er den mest populær forlovelsesring og med god grund. Udvalget er stort, hvorfor du med sikkerhed kan finde den rette ring, der skal symbolisere jeres kærlighed. 

Diamonds are forever

Hjerter

Find hendes

Forlovelsesring

Valget af forlovelsesring er en stor beslutning. Vi har på siden samlet alle de forskellige typer af forlovelsesringe vi forhandler. Det er alt fra guld til sølv, både med og uden diamanter. Gå på opdagelse blandt hundredvis af forlovelsesringe og lad dig inspirere. Herunder kan du specielt finde vores 3 mest solgte forlovelsesring typer. Dyk ned i universet og find den type, der skal symbolisere jeres kærlighed. Du kan med fordel give vores vielsesrådgivere et kald for personlig betjening.

Forlovelsesringe

I sølv

Falder valget på en forlovelsesring i sølv, er mulighederne mange inden for et lille budget. Vi har mange sølvringe både med og uden sten. Da en forlovelsesring gerne skal holde hele livet, vil en forlovelsesring i sølv ikke være det bedste valg på lang sigt, men kan være en rigtig god løsning, hvis man senere hen er besluttet på at ville opgradere ringen eller give ens forlovede et større medansvar i valget af forlovelsesringen. Vores anbefaling er altid at gå efter forlovelsesringe i guld eller hvidguld grundet deres holdbarheder.

713635 1 scaled e1677153103938

Populære forlovelsesringe brands

Morgengaver

Til hende

Morgengaver gives typisk dagen efter brylluppet, men du kan også give din partner gaven på jeres bryllupsdag. Dette er en god ide, hvis du har købt et flot smykke din partner skal bære på jeres store dag. De fleste morgengaver kan personliggøres med gravering alt efter ønske. Kontakt os for at få gjort din gave ekstra personlig.

Guldbechs vielses

Guides

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad

samantha gades N1CZNuM Fd8 unsplash scaled

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere. Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Micheala

Micheala

Toma

Toma

Book tid til personlig rådgivning

Kom og besøg os i butikken i Horsens

Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere. Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.Book en tid og få personlig rådgivning af vores to vielsesrådgivere.

Book tid til personlig rådgivning

Micheala

Micheala

Toma

Toma

vielsesring1

Guldbechs vielsesunivers

Vielsesringe

Valget af vielsesringen er en stor beslutning. Når hverdagen falder på og minderne så småt falmer, er ringene jeres bedste og blivende minde fra den store dag. Vi har her samlet alle vores vielsesringe i alt fra guld til titanium og med eller uden diamanter. Gå på opdagelse blandt hundredvis af vielsesringe og lad dig inspirere.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu