FRI FRAGT VED KØB OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
FRI FRAGT VED KØB AF OVER 400 KR
30 DAGES LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
4.5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT
FYSISK BUTIK I HORSENS
HURTIG LEVERING

Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00

0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Fødselsdagsudsalg

Vi fejrer vores 4 års fødselsdag med et stort fødselsdags udsalg, hvor i er inviteret! Her kan i se frem store besparelser, god stemning og vilde dagstilbud fra mandag d. 24 oktober og helt frem til d. 29. oktober. Det hele foregår i vores fysiske butik på Jessensgade 4 i Horsens.

hele ugen

Guldbech Ure & Smykkers fødselsdags kalender

Vores fysiske Guld, sølv og ure butik på Jessensgade 4 på strøget i Horsens fylder 4 år. Dette fejrer vi med en kæmpe tilbudsfest, hvor du er inviteret. Her kan du se frem til store besparelser på alle vores populære mærker såsom; Sif Jakobs, Christina Jewelry & Watches, Jaguar, Festina, Izabel Camille, Bering, Sistie og mange mange flere. Vi er stolte af at kunne huse Horsens’ største udvalg indenfor smykker og ure og vi er derfor helt sikre på, at vi har noget til enhver smag nede i vores butik. Vi kommer til at køre vilde dagstilbud hver dag fra d. 24 oktober til og med lørdag d. 29 oktober. Du kan se alle vores dagstilbud her på siden.

Udover vores fantastiske gode tilbud lover vi som altid fantastisk god stemning, professionel rådgivning og som noget ekstra giver vi kage og bobler til alle torsdag d. 27 oktober mellem 15:00 og 17:30.

Vi håber, at i vil tage del i vores fødselsdags fejring og, at vi derfor ses i vores butik på Jessensgade 4 på strøget i Horsens!

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 400,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.

   cropped-dark_logo_transparent_background.png

   Populært lige nu