fbpx
  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
  • ALTID GOD SERVICE

Daniel Wellington - Se et udpluk af vores udvalg her

Designet

Designet bag Daniel Wellington urerne er rene, enkle linjer uden for mange funktioner.  Urerne er minimalistiske, smalle og helt runde. Det der skaber udtrykket hos Daniel Wellington urerne er urremmene.  Urerne fungerer, pga deres enkelthed, perfekt med både den klassisk, elegante læderrem, men også perfekt med den kulørte mere sprælske NATO -rem.  NATO-remmen stammer oprindeligt fra den britiske flåde, men er kommet vidt omkring siden da. Urerne er designet således, at du nemt kan udskifte urremmen, så den passer til dit tøj og dit humør.  I kollektionen findes både et Daniel Wellington dameur og et Daniel Wellington herreur. Foretrækker du et større ur, anbefaler vi en urskive på 40 mm til mænd og 36 mm til kvinder.  Ønsker du en lidt mindre, skal du som mand vælge en på 36 mm og som kvinde en på 32 mm.

Daniel Wellington urremme

Urremmen er en meget vigtig del af uret. Den har stor indflydelse på det udtryk det får, og også på hvorledes det føles at gå med. Remmen kan være med til at sætte prikken over i’et på din påklædning. Alle urer fra Daniel Wellington har remme, der kan udskiftes, og det gøres nemt og hurtigt.  Daniel Wellington remmene findes i mange forskellige design. Der er de traditionelle, elegante læderremme, som fås i mange nuancer af sort og brun. En rem, som alle med sans for det klassiske og tidløse vil elske.  Så findes de smukke meshremme , de er bløde og meget behagelige at gå med. De er fremstillet i rustfrit stål, og fås i farverne sølv, rødguld, og mat sort. For de mere sprælske og modige er der de farverige NATO-remme. Hver farvekombination har sit helt eget udtrykt. Så med det store udvalg af Daniel Wellington remme, er det muligt at tage et nyt ur på hver dag.

Daniel Wellington et must have

Daniel Wellington er navnet på en engelsk gentleman med en forkærlighed for vintage ure.  Et møde med denne engelske ur-elsker og stifteren bag brandet Daniel Wellington, svenskeren Tysander, blev starten på et fantastisk eventyr. Tysander blev inspireret af Daniel ’s klassiske og gennemførte livsstil, og skabte i 2011 i Upsala i Sverige sin første ur kollektion med navnet Daniel Wellington. Kollektionen består af stilrene, enkle urkasser i elegant udførsel. Det, der skaber det let genkendelige udtryk, er valget af remme. Tysander har formået at genopfinde den enkle, stilbevidste urmode, der passer til både hverdag, og mere festlige lejligheder. DW er på rekordtid blevet en kæmpe succes. På bare 5 år er brandet blevet et moderne ikon. Det er ikke bare et urmærke, men indbegrebet af en ung og moderne livsstil.

Køb hos Guldbech

Hos Guldbech er vi glade for at kunne forhandle urerne fra Daniel Wellington.  Det er et brand som er så populært hos danskerne, at det næsten sælger sig selv. Vi har i vores sortiment hele paletten i de 3 forskellige størrelser, samt et væld af forskellige remme. Kom ind i butikken, prøv uret på, og lad os vise dig, hvor nemt du skifter Daniel Wellington uremmen.  Uanset om du går i skole, har jakkesæt eller kjole på eller nyder en sommerdag ved vandet, så er Daniel Wellington en smuk ledsager.

Vi har i butikken også Daniel Wellingtons armbånd, som passer perfekt sammen med armbåndsuret. Du kan købe Daniel Wellington gavesættet, med et stk. ur og et stk. armbånd, i den kombination der passer dig. Gavesættet kan du købe hos os i Guldbech i Horsens.     

Close Menu