fbpx
  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE
  • ALTID GOD SERVICE

Christina Jewelry - Se et udpluk af vores udvalg her

Christina’s historie

Christina Helmbo har hele sit live været iværksætter. Siden hun var 9 år, har hun lavet små virksomheder, den første var en betalingslegeplads i forældrenes baghave. Så det har altid ligget i kortene, at hun ville skabe noget stort. Efter hun blev færdig med en Mastergrad i Design i London, besluttede Christina og hendes mand Claus, at de ville designe luksus ure med ægte diamanter til en fornuftig pris. De troede selv 100 % på deres ide. De gik i gang med at udvikle og designe. Hurtigt havde de en kollektion og Christina Watches var skabt. Deres virksomhed voksede hurtigt. Det er nu 16 år siden ideen bag Christina Watches opstod, og i dag sælges deres ure og smykker i udlandet og i mere end 250 butikker i Danmark.

I vil i butikken kunne møde vores urmager, Sigurd Bertelsen. Sigurd har mere end 10 års erfaring som urmager, og han reparerer stort set alle ur mærker, og det gælder både armbåndsure og stueure.

Christina Ure

Hele ideen bag Christina Watches var at skabe et ur, med et kvalitets urværk og med ægte diamanter, som alle skulle have råd til.  Og det må siges at være lykkedes for hende.  Alle Christina urerne er håndfremstillet i Schweitz, og de er udstyret med et Swiss made urværk. Et Swiss made urværk er garant for kvalitet, nøjagtighed, pålidelighed og det er desuden vandafvisende og stødsikker. Med et Christina Collect ur er du din egen designer. Når du har valgt dit Collect ur, kan du skifte topringen til lige den, der passer dig. Der findes 11 forskellige med ægte diamanter og safirglas. Collect uret findes med 5 forskellige stål remme og læderrem i brun eller sort. Med et Christina Collect ur og et lædersæt, kan du lyn hurtigt forvandle det til et smykke. Du skifter blot urremmen ud med et læderarmbånd, i den farve du har valgt, og du har nu et armbånd, der kan benyttes til Christina charmsene.

Læderarmbånd og charms

I Christinas verden er der ingen begrænsninger. I hendes sortiment findes det hele, lige fra ure til ringe og halskæder og armbånd. Udover Christina Watches er hendes mest sælgende design, nok læderarmbåndet til charms. Christina læderarmbåndet der er fremstillet i kalvelæder, fås i forskellige længder og i et væld af farver og prægninger. Christina charms er håndlavede og fremstillet i ægte 925 sterlingsølv og med ægte ædelstene som; diamanter, granat, onyx, rosakvarts, safir, topas, og ferskvandsperler. Der findes flere hundrede forskellige charms, i både sølv og forgyldt sølv. I kollektionen findes også et Christina sølvarmbånd og et forgyldt armbånd, med tilhørende charms i sølv og forgyldt sølv. I Christina’s verden er der plads til alle og noget for alle. Så derfor finder du i Christina universet også ringe, halskæder, øreringe og ørestikker.

Kom ind og se de mange muligheder

Det kan være vanskeligt at vælge lige præcist hvilket design, man ønsker sit Christina Collect ur i, så derfor er det vigtigt at komme ind i butikken, hvor vi har hele sortimentet fra Christina Jewely og Watches.  I butikken har du mulighed for at prøve forskellige sammensætninger, og sammen med vores personale vil det helt sikker kunne lykkedes at finde det helt rigtige Christina ur eller Christina smykke til dig. Læderarmbåndene tilpasse i butikken til den længde du ønsker.

Kom ind i butikken og oplev Christina Universet

Hos Guldbech giver vi 30 dages bytteret, og vi giver pengene retur inden for 8 dage, hvis varen er ubrugt og påsat vores byttemærke.

Luk menu