Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Tommy Hilfiger ure

Mest populære Tommy Hilfiger ure

Klassiske Tommy Hilfiger ure
Over de seneste mange år er der blevet designet et stort sortiment af ure Tommy Hilfiger. Det klassiske er fælles for alle ure med deres elegante design og samhørigheden mellem farverne, der går igen fra ur til ur, heriblandt er logoet og farverne med til at skabe et stilrent look. Alle Tommy Hilfiger ure er unikke og i gode materialer, som sikre at dit Tommy Hilfiger ur holder i mange år.

Det amerikanske skuffer ikke
Virksomheden blev grundlagt i 1985 og leverer premium styling, kvalitet og værdi til forbrugere over hele verden med en bred vifte af kollektioner indenfor tøj, dufte, briller, møbler og ure. Grundlæggeren er virksomhedens hoveddesigner – han åbnede sin første lille kæde, mens han stadig var i gymnasiet. Hans mission fra dag ét var at bringe storby-stilen til et bredere publikum. Tommy Hilfiger ure indbegreber denne klassiske seje amerikanske stil med et twist. Et Tommy Hilfiger ur har traditionelle design ideer med et ungdommeligt sind. De er associeret med 80’er-inspireret luksus og en blanding af de seneste trends, og omgives af en kærlighed til det amerikanske og deres musik- og strand-kultur.

Sport eller fin
Tommy Hilfiger ure til mænd findes i sportsure til den aktive mand, der elsker et råt look. Ure Tommy Hilfiger findes også i et mere klassisk og simpelt look, der er egnet til pænere arrangementer eller et fint hverdagsliv. Desuden findes Tommy Hilfiger ure mænd også i Tommy Hilfiger guld ur, der er med til at skabe et mere luksuriøst look, der fanger alles blik på gaden. Størrelsen varierer og findes dermed i et væld af modeller og stile, så du kan finde det ur, der netop passer til dig og dine præferencer.

Mange Tommy Hilfiger ur tilbud
Hvem elsker ikke et godt tilbud? Hos Guldbech er vi ekspert i gode tilbud. Du kan se alle vores tilbud her. Heriblandt finder du Tommy Hilfiger ure udsalg, der tillader dig at få et røverkøb af et Tommy Hilfiger ur. Blandt vores mest populære er Tommy Hilfiger ur læderrem, der er de mest søgte blandt vores Tommy Hilfiger ure. Der er med at få fingrene i det Tommy Hilfiger ur, som du har kigget på, inden det er væk fra vores hylder. Vi hjælper dig altid på telefon og mail, ellers står vi klar i butikken i Horsens.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.