Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Hagerty

Mest populære Hagerty

Hagerty silver clean
Trænger dine smykker til at blive renset med en omgang Hagerty jewel clean? Hos Guldbech anbefaler vi at bruge Hagerty smykkerens, når smykkerne trænger til at blive opfrisket. Hagerty silver clean genskaber farven på dine sølvsmykker mens den dybderenser og plejer sølv og forsølvet metal uden af beskadige det. Hagerty silver clean fjener omhyggeligt kosmetik, parfume, sved og andre påvirkninger fra smykker og ædelstene så glansen på smykket derved genskabes. Hagerty silver bath beskytter brocher, halskæder, øreringe og andre dyrebare genstande og vedligeholder smykker effektivt. Hagerty sølvrens indeholder en lille kurv til smykkerne for at gøre det let at benytte Hagerty silver care. Når smykket føres ned i Hagerty silver bath ses øjeblikkelige resultater og smykket beskyttes samtidig mod mikroskrammer eller mærker. Ved brugen af Hagerty silver care giver du dine smykker nyt liv mens du også forlænger smykkernes levetid med Hagerty silver clean.
Hagerty gold clean
I Hagerty smykkerens kollektion finder du også Hagerty gold clean. Hagerty guldrens bruges til at rense både rosa og hvidguld effektivt uden at beskadige smykket. Det vil sige at Hagerty guldrens fjerner skadelig sved, kosmetik og parfume omhyggeligt fra smykket og ædelstene uden at beskadige og giver derved smykket dets oprindelige glans og brillians tilbage. Hagerty gold clean rensebad fjerner snavs på brocher, halskæder, øreringe og andre smykker og skaber derved en vedligeholdelse af smykkerne. Hagerty smykkerens er skabt til dig der nemt og effektivt vil rense dine guldsmykker. I rensebadet fra Hagerty jewel clean følger en kurv med som gør det let for dig at sænke smykkerne ned i Hagerty guldrens.
Hagerty silver polish
Har du bestik eller andre større sølv og forsølvede genstande som trænger til at blive pudset, så producerer Hagerty også en rens til dette – nemlig Hagerty silver polish. Hagerty silver polish er en creme der smøres på dine sølv og forsølvede genstande og efterfølgende vaskes af med lunket vand og tørres med en klud. Med Hagerty silver polish får du fornyet bestik eller andre produkter på ingen tid.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.