Søg efter smykker og ure her

Please, add your first item to the wishlist

0 kr.0,00
0 kr.0,00

Søg blandt mere end 7.000 produkter her...

Disney smykker

Mest populære Disney smykker

Disney smykker
Hos Guldbech forhandler vi også Disney smykker til børn. Vores sortiment af Disney smykker spænder bredt og her finder man figurer som Mickey Mouse og Minnie Mouse. De velkendte Disney smykker er populære klassikere blandt børn, da figurerne er genkendelige fra bøger, film og legetøj. Derfor er Disney smykker det perfekte valg, hvis dit barn går og drømmer om at få et smykke. Vi forhandler både Disney øreringe, Disney armbånd og Disney halskæde, så der er et smykke til enhver barns smag, og skulle du have brug for råd og vejledning i forbindelse med valg af Disney smykker til dit barn, så er du altid velkommen i vores butik i Horsens, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt perfekte Disney smykke.

Den perfekte dåbsgave
Et Disney smykke er den perfekte gave at give til dåbsbarnet, da smykket vil kunne bruges gennem hele barndommen og altid mindes den højtidelige dag. Disney smykker er geniale til børn, da de vokser op med de forskellige figurer i form af film, bøger og legetøj, hvilket Disney smykker børn til det perfekte smykke i barnets øjne. Desuden vil Disney smykker også være en god fødselsdagsgave til når barnet bliver lidt ældre. Når barnet modtager sit helt eget smykke i gave, vil glæden være enorm og Disney smykker vil i den grad falde i god jord hos de fleste.

Huller i ørene
Har dit barn haft et brændende ønske om at få huller i ørene? Hos Guldbech laver vores dygtige personale huller i ørene med vores professionelle udstyr, og barnet kan selv være med til at vælge hvilken ørering der skal skydes i. Når hullet er helet, er det tid til at finde de helt perfekte Disney øreringe til dit barn. Hos os finder du et stort udvalg af Disney øreringe. Vi har alt lige fra guld Disney øreringe og sølv Disney øreringe til Disney øreringe med perler og Disney øreringe med farvede sten. Så kom ned i butikken eller se udvalget her på shoppen og find det helt perfekte sæt Disney øreringe til dit barn. Desuden finder du også et stort udvalg af andre Disney smykker børn i vores sortiment.

0
  0
  Kurv (0)
  Gratis fragt ved køb over 500,-
  Kurven er tomTilbage til butik
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Guldbech logo hvid

   Populært lige nu

   Gratis fragt ved køb over 400,-

   Ved køb over 400 kr. får du altid gratis fragt, uanset hvordan du vælger, du vil have den leveret.

   Vi leverer med Postnord, hvor din pakke altid er forsikret og med track and trace så du hele tiden kan spore den.

   Ved valg af levering, har du mulighed for at vælge, om du vil have din ordre leveret til din privat adresse, til en virksomhed, til pakke shop eller om du vil afhente den i Guldbech i Horsens.